Συνέλαβαν διάσημη τραγουδίστρια και η φωτογραφία προκάλεσε πανικό στα social media!

Συνέλαβαν διάσημη τραγουδίστρια και η φωτογραφία προκάλεσε πανικό στα social media!

Γιατί της πέρασαν χειροπέδες;

Γενικά δεν είναι και το πιο «καλό» παιδί της μουσικής βιομηχανίας, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές στο παρελθόν που είχε πει διάφορα, όχι και τόσο καλά λόγια, για άλλους συναδέλφους της αλλά και για ζητήματα της επικαιρότητας, ωστόσο ποτέ δεν είχε δώσει αφορμή για... σύλληψη.

Ο λόγος για την Lily Allen, που ανέβασε μια φωτογραφία στα social media στην οποία Αυστραλοί αστυνομικοί την έχουν βάλει να γονατίσει στο δρόμο με σκυφτό το κεφάλι, ενώ τις περνάνε χειροπέδες! H 29χρονη τραγουδίστρια βρισκόταν αυτές τις μέρες στην Αυστραλία για να εμφανιστεί στο μουσικό φεστιβάλ Splendour in the Grass και με το που ανέβασε τη φωτογραφία της σύλληψής της, το ίντερνετ, όπως ήταν αναμενόμενο, πήρε φωτιά.

Και όλα αυτά γιατί; Για μια πλάκα. Μια πλάκα της Allen που, όμως, πήρε στον λαιμό της τους καημένους τους αστυνομικούς.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ζήτησε από τους αστυνομικούς να τη συλλάβουν και να της περάσουν χειροπέδες για να βγάλει φωτογραφία τη σκηνή και να δημιουργήσει ένα ακόμα από τα γνωστά performance της. Οι αστυνομικοί, χωρίς να το πολυσκεφτούν μάλλον, δέχτηκαν, με αποτέλεσμα να βρουν τον μπελά τους από το αρχηγείο της αυστραλιανής αστυνομίας καθώς η πράξη τους αυτή ήταν παραβίαση του πρωτοκόλλου.
Όπως δήλωσε μάλιστα εκπρόσωπος του αρχηγείου: «Τα μέλη που πήραν μέρος, της πέρασαν χειροπέδες κατόπιν δικού της αιτήματος. Φαίνεται πως του συνεπήρε η στιγμή και παραβίασαν το τυπικό πρωτόκολλο. Είναι ένα θέμα που θα υποβληθεί σε εσωτερικές διαδικασίες».
Με λίγα λόγια, δεν θα περάσουν και πολύ καλά.

Η φωτογραφία της Allen, πάντως, παρότι πλέον έχει «κατέβει», έφτασε περισσότερα από 7.700 likes στο instagram.

Διαβάστε επίσης:

Ποια star έγινε έξαλλη όταν της ζητήθηκε να εξηγήσει τους στίχους των τραγουδιών της;

Καλέ ηρέμησε: Η star αδυνάτισε και από τότε δεν έχει σταματήσει να τα πετάει όλα έξω

How to: Το ombre μανικιούρ της Lily Allen