Ποια θέλει να γίνει Blake Lively στη θέση της Blake Lively;

Ποια θέλει να γίνει Blake Lively στη θέση της Blake Lively;

Η διάσημη κολλητή της σταρ, εξομολογείται

Έχει καταφέρει να χτίσει μία ολόκληρη lifestyle αυτοκρατορία, με τις συνταγές και τις συμβουλές για το σπίτι και την καθημερινότητά μας. Είναι λογικό, λοιπόν, όταν κάποιος αποφασίζει να λανσάρει το δικό του, lifestyle site, να έχει, παράδειγμα προς μίμηση, την Martha Stewart. Αυτό ακριβώς νιώθει και η Blake Lively, που, την περασμένη εβδομάδα, λάνσαρε το δικό της site, ονόματι Preserve. Η όμορφη ηθοποιός έχει εκφράσει, στο παρελθόν, τον θαυμασμό της για την διάσημη μαγείρισσα, ενώ είναι και κολλητή της. Τι λέει, όμως, η ίδια η Stewart για το νέο εγχείρημα της πρωταγωνίστριας του Gossip Girl;

stewart

«Αφήστε την να το προσπαθήσει», είπε η Stewart στη Huffington Post. «Και δεν το εννοώ περιπαικτικά! Θέλω να πω, είναι χαζό, μπορεί να είναι ηθοποιός! Γιατί να θέλεις να γίνεις εγώ, αν είσαι ηθοποιός; Έκανα τα γυρίσματα για μία ταινία χθες –δεν μπορώ να σας πω ακόμα γι' αυτό-, αλλά εγώ θέλω να γίνω Blake Lively!».

Η Stewart και η νεαρή σταρ έγιναν φίλες, όταν η τελευταία, μαζί με τον σύζυγό της, Ryan Reynolds, της ζήτησαν να επιβλέψει τις προετοιμασίες του γάμου τους. «Μετακόμισε στην γειτονιά μου, πριν δύο περίπου χρόνια, με τον Ryan- πριν παντρευτούν, αγόρασαν ένα σπίτι δίπλα στο δικό μου. Και άρχισαν να περνάνε από το σπίτι μου, όχι για να δανειστούν ζάχαρη, αλλά σαν φίλοι. Είναι κάπως ντροπαλή- καμία σχέση με αυτό που βλέπουμε στη μεγάλη οθόνη. Αλλά μαγειρεύει και ασχολείται με το σπίτι της, και, τώρα ξεκινάει και το blog της. Δεν το έχει δει ακόμα», δήλωσε η τηλεοπτική μαγείρισσα.

Διαβάστε ακόμα:
H Blake Lively αποκαλύπτει πώς κάνει beach wave look με μόλις 3 κινήσεις
Η Blake Lively και η ενήλικη εκδοχή της σαλοπέτας