Ποια superstar έφτασε στο αεροδρόμιο… τύφλα;

Ποια superstar έφτασε στο αεροδρόμιο… τύφλα;

Και μάλιστα θέλησε να ταξιδέψει χωρίς εισιτήριο!

Για ακόμα μια φορά συνειδητοποιούμε πως το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία, αφού ακόμα κι αν είσαι πολυεκατομμυριούχος μπορεί να αντιμετωπίζεις προβλήματα, και μάλιστα σοβαρά. Τρανό παράδειγμα αποτελεί η Kate Moss, η οποία μάλλον δεν έχει σκοπό να «ξεκολλήσει» από την εμμονή της με το αλκοόλ, παρά τις προσπάθειές της. Αυτή τη φορά εμφανίστηκε μεθυσμένη σε αεροδρόμιο της Τουρκίας, το βράδυ της Δευτέρας και θέλησε να πετάξει για Λονδίνο, όμως όχι ακολουθώντας τις... πατροπαράδοτες διαδικασίες.


Συγκεκριμένα, το 40χρονο μοντέλο, που τις τελευταίες μέρες βρισκόταν στο κέντρο αποτοξίνωσης «LifeCo», έφτασε στο αεροδρόμιο του Bodrum περίπου στις 8 και αφού χωρίς κανέναν ενδοιασμό προσπέρασε την ουρά των επιβατών, που περίμεναν για το check-in τους, έφτασε στον υπάλληλο και ζήτησε ευθαρσώς να ταξιδέψει για Λονδίνο με την επόμενη πτήση και μάλιστα χωρίς εισιτήριο. Η σταρ κατέληξε να μιλάει με το διευθυντή προσπαθώντας να τον πείσει να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, ενώ το η πτήση καθυστέρησε 2 ώρες εξαιτίας της. Τελικά βέβαια, αν είσαι σταρ του δικού της βεληνεκούς... όλα γίνονται, οπότε η Kate επιβιβάστηκε στις οικονομικές θέσεις της πτήσης της Easyjet, απορίας άξιο πως ένα άτομο με τέτοια οικονομική επιφάνεια επέλεξε να κάνει κάτι τέτοιο. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν αρκετά θορυβώδης και ενοχλητική, ενώ συνεχώς μιλούσε με τους γύρω της, εντελώς ανεπηρέαστη από όλα όσα είχαν συμβεί.


Συνεπιβάτες της ανέφεραν διάφορα στους λογαριασμούς τους στο twitter, δίνοντάς μας αρκετά σαφή εικόνα της κατάστασής της: «Μόλις ξεκίνησε η πτήση μου με την Kate Moss πολύ μεθυσμένη», ενώ ένα άλλο ανέφερε: «Βλέποντας την μεθυσμένη Kate Moss στο αεροδρόμιο». Μάλιστα, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού δήλωσε: «Ήταν αρκετά προφανές ότι η Kate είχε πιει, καθώς μιλούσε δυνατά και δεν φαίνεται να ανησυχούσε μήπως την δει κάποιος».


Η EasyJet αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η εταιρεία «έχει έναν αυστηρό σεβασμό στην ιδιωτική ζωή και είναι η πολιτική της να μην σχολιάζει οτιδήποτε για τους επιβάτες της».

Διαβάστε ακόμη:

Tα 10 διάσημα χτενίσματα που όλες έχουμε επιχειρήσει να κάνουμε έστω και μία φορά

Ποια θέλει να γίνει Blake Lively στη θέση της Blake Lively;