Δείτε πώς μια κοπέλα ξεπέρασε τον πρώην της με τη βοήθεια… της Beyonce!

Δείτε πώς μια κοπέλα ξεπέρασε τον πρώην της με τη βοήθεια… της Beyonce!

Στο κλασικό πρόβλημα «πώς να τον ξεπεράσω;» αυτό το κορίτσι βρήκε την καλύτερη λύση.

Εμείς οι γυναίκες όταν χωρίζουμε, έχουμε μια, ας πούμε, στάνταρ διαδικασία. Στην αρχή πέφτουμε στα πατώματα και ζούμε το δράμα μας και έπειτα η στεναχώρια μετατρέπεται σε θυμό και αρχίζουμε το βρίσιμο και τις κατάρες. Και, φυσικά, σβήνουμε ό,τι φωτογραφία είχαμε βγάλει μαζί με Εκείνον.

Όλα αυτά, όμως, δεν ίσχυσαν για την Cassandra Blackwel όταν χώρισε με το αγόρι της. Αντί να περάσει την παραπάνω διαδικασία, η Cassandra αποφάσισε να μαζέψει τις φωτογραφίες που είχε με τον πρώην της και να τον αντικαταστήσει... με τη Beyonce! Με την απλή τεχνική του κολάζ, η 19χρονη από το Toronto κόλλησε το πρόσωπο της Beyonce πάνω στο πρόσωπο του πρώην της και δημιούργησε το τέλειο tumblr «Beyoncify My Boyfriend», όπου και ξεκίνησε να τις ανεβάζει όλες.

«Δεν προσπαθώ να τον καλύψω εντελώς, απλά κολλάω πάνω του τη Beyonce και οι άνθρωποι πραγματικά ταυτίζονται μαζί μου», είπε η Cassandra για το project της και συμπλήρωσε «Αν το να φαντάζεσαι τον εαυτό σου στις πιο ευτυχισμένες στιγμές του μαζί με την Beyonce δεν βοηθάει, τότε δεν ξέρω τι άλλο θα βοηθήσει. Ήταν κάτι διασκεδαστικό που με βοήθησε να ξεχάσω τον χωρισμό μου». Την αδικείτε;

Και μάλιστα αυτή της η ιδέα άρεσε τόσο πολύ που η ανταπόκριση του κόσμου ήταν άμεση και τεράστια: «Ανέβασα την πρώτη φωτογραφία στο Twitter πριν λίγο καιρό και την ξαναπόσταρα την προηγούμενη Κυριακή. Και απλά έγινε χαμός, οι ακόλουθοί μου διπλασιάστηκαν μέσα σε 2 ώρες. Ο κόσμος μου ζητούσε να κάνω κι άλλες, οπότε έφτιαξα ένα tumblr και τις ανέβαζα εκεί» σχολιάζει η Blackwel. Πώς βρίσκει αυτή την ανταπόκριση; «Πιστεύω πως πάει τόσο καλά επειδή ο καθένας μπορεί να ταυτιστεί με αυτό. Έχει πλάκα και είναι αθώο και νομίζω πως για αυτό όλοι το διασκεδάζουν. Ξεκίνησα το blog για τους φίλους μου και δε περίμενα ποτέ να συμβεί όλο αυτό».

Θα πίστευε κανείς, ωστόσο, πως ο πρώην της δεν θα το έπαιρνε και τόσο καλά όπως ο υπόλοιπος κόσμος. Κι όμως, συνέβη το αντίθετο!

«Όταν το blog άρχισε να γίνεται δημοφιλές, επικοινώνησα μαζί του για να βεβαιωθώ πως είναι ok με αυτό και μου είπε πως δεν είχε πρόβλημα, αρκεί να το κρατούσα την ανωνυμία και το ελαφρύ και διασκεδαστικό κλίμα», εξήγησε η Cassandra.

Όταν τη ρώτησαν γιατί, από όλους τους διάσημους, επέλεξε την Beyonce για να ξεπεράσει τον χωρισμό της, η 19χρονη απάντησε «Όταν περνάς έναν άσχημο χωρισμό, νιώθεις μίζερα και πως έχεις πιάσει πάτο. Η Beyonce αποπνέει τόση αυτοπεποίθηση, δύναμη και ερωτισμό -τις αξίες που ξεχνάμε πως έχουμε μέσα μας όταν ζούμε ένα χωρισμό». Και αν τελικά οι φήμες είναι αληθινές και η Beyonce χωρίσει με τον Jay Z; «Προφανώς και θα κολλήσω το πρόσωπο της Beyonce πάνω στου Jay Z! Η Beyonce μάλλον δε θα προτιμούσε να βγαίνει με κανέναν άλλο παρά με τον εαυτό της. Είναι το τέλειο ανθρώπινο πλάσμα, οπότε δεν θα μπορούσε να διαλέξει κάτι καλύτερο». Μας αρέσεις Cassandra, γιατί μιλάς την αλήθεια.

Πάντως, αν σας άρεσε η ιδέα, να ξέρετε πως η Blackwel δέχεται να της στείλεις τις δικές σου φωτογραφίες με τον πρώην σου, ώστε να τον μετατρέψει και αυτόν σε Beyonce. Ήδη έχει λάβει εκατοντάδες επιστολές με γυναίκες που θέλουν να «Beyoncify» τους πρώην τους. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο για να τελειώνετε με έναν χωρισμό; Εμείς πάντως όχι!

Διαβάστε επίσης:

Βeyonce & Jay Z: Πλησιάζει το τέλος; Φίλος του ζευγαριού αποκαλύπτει

Η Beyonce προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι ευτυχισμένη! Πείθει όμως;