Κοίτα χαρά: Ποια είναι η (γυμνή) ευτυχισμένη σταρ και ποιος διάσημος την… χουφτώνει;

Κοίτα χαρά: Ποια είναι η (γυμνή) ευτυχισμένη σταρ και ποιος διάσημος την… χουφτώνει;

Τη φωτογραφία μάλιστα ανέβασε η ίδια στo instagram.

Μπορεί να είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη και αρκετά κλασάτη ως άνθρωπος, η αλήθεια όμως είναι πως έχουμε συνηθίσει να μας ψιλοσοκάρει με τις φωτογραφίες που ανεβάζει συχνά στα social media. Αυτή τη φορά βέβαια, πήγε τα πράγματα ακόμα πιο πέρα.

Ο λόγος για την Heidi Klum, η οποία απεικονίζεται στη φωτογραφία σχεδόν ολόγυμνη, με τον διάσημο σχεδιαστή Zac Posen να της κρατά το στήθος με μια έκφραση ζαβολιάς αλλά και έκπληξης, ενώ η ίδια «πετάει» από τη χαρά της.

hk

Η λεζάντα που έγραψε η Heidi στο instagram για να συνοδεύσει τη φωτογραφία ήταν «@zac_posen... χρειάζομαι κάτι να φορέσω για το αποψινό @projectrunway @lifetimetv» άρα υποψιαζόμαστε πως η φωτογραφία τραβήχτηκε ανάμεσα στις αλλαγές ρούχων σε κάποιο fitting, όσο το supermodel προετοιμαζόταν για τη βραδινή δημοφιλή εκπομπή της (εμείς είμαστε μεγάλοι φαν του Project Runway, εσείς;) με τη βοήθεια του designer.

Τι να την κάνεις, Heidi Klum είναι αυτή, ό,τι και να κάνει, όσο και να μας εκπλήσσει, το κάνει πάντα με τόσο διασκεδαστικό τρόπο που δε γίνεται να μη την αγαπάς.

Διαβάστε επίσης:

Τί και αν έχει πατήσει τα 40! Το μοντέλο τα (ξανά)πέταξε για καλό σκοπό

Αξίζει να την δείτε: Η Heidi Klum πουλάει την έπαυλή της στο L.A (photos)

Τι φόρεσαν για να συνοδεύσουν τη διάσημη μητέρα τους οι κόρες της Heidi Klum;