Ποιο διάσημο ζευγάρι μας αιφνιδίασε, διαλύοντας απρόσμενα τον αρραβώνα του;

Ποιο διάσημο ζευγάρι μας αιφνιδίασε, διαλύοντας απρόσμενα τον αρραβώνα του;

Τι συνέβη μεταξύ τους και πώς το διαχειρίζονται;

Για τους λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό με τον αγαπημένο της, μίλησε πασίγνωστη τραγουδίστρια σε μεγάλο καναδέζικο περιοδικό.

Η Lana Del Rey δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά στο Fashion Magazine, για το άδοξο τέλος στον αρραβώνα της με τον Barrie- James O' Neill, εξηγώντας ότι η σχέση τους υπήρξε «πολύ ικανοποιητική, αλλά και πολύ δύσκολη».

lana mesa

«Είμαι σκοτεινός χαρακτήρας, και αυτός είναι ακόμα πιο σκοτεινός από εμένα. Η προσπάθεια να φέρουμε, στον δυναμισμό της σχέσης μας, συνέπεια και "κανονικότητα", υπήρξε αδύνατη», εξήγησε η ντίβα της μουσικής συμπληρώνοντας ότι το τραγούδι της, «Shades of Cool» γράφτηκε για τον πρώην αρραβωνιαστικό της.

«Δεν είναι καλά, και ούτε εγώ είμαι καλά, και, έχουμε περάσει πολλά μαζί», εξήγησε, παρότι μετά τον χωρισμό, φήμες την θέλουν στο πλευρό του σκηνοθέτη Francesco Carrozzini, με τον οποίο συνεργάστηκαν στην δημιουργία του βίντεο κλιπ για το τραγούδι της, «Ultraviolence». «Θα ήθελα πολύ να βρω κάποιον, με τον οποίο θα μπορώ να μοιραστώ την ζωή μου, και να τον παντρευτώ. Θα ήθελα να κάνω και παιδιά, ελπίζοντας ότι θα βγούν καλύτερα από εμένα», δήλωσε η Del Rey στο περιοδικό.

Διαβάστε ακόμα:

«Έχω κοιμηθεί με πολλούς άντρες από το χώρο»: Επιτέλους και κάποια που το παραδέχεται
«Θα προτιμούσα να ήμουν ήδη νεκρή»: Ποιά πασίγνωστη σταρ το είπε;