Tέλος το κρυφτό: H Sofia Vergara μιλάει πρώτη φορά για τον Joe Manganiello

Γωγώ Φούντα
Tέλος το κρυφτό: H Sofia Vergara μιλάει πρώτη φορά για τον Joe Manganiello

Και... στάζει μέλι!

Όταν ακούσαμε πριν λίγο καιρό ότι η Sofia Vergara και ο Joe Manganiello είναι ζευγάρι, αντιδράσαμε όπως ακριβώς όταν μάθαμε για τον έρωτα των Bradgelina: Δεν το πιστέψαμε! Διότι είναι από εκείνες τις ειδήσεις, και εκείνες τις σχέσεις, που φαντάζουν τόσο ιδανικές και άρτια φτιαγμένες για να κάνουν πρωτοσέλιδα, που σκέφτεσαι ότι πολύ απλά θα είναι διαφημιστικό κόλπο!

Κι όμως, όπως αποδείχθηκε, 2 από τα πιο σέξι πλάσματα του Hollywood, και κατόπιν ψηφοφορίας βεβαίως βεβαίως, είναι μαζί και φουλ ερωτευμένα, και μάλιστα αμέσως μετά τον επώδυνο χωρισμό της Sofia από τον αρραβωνιαστικό της Nick Loeb.

Παρόλο λοιπόν που ο φωτογραφικός τους έχει τσακώσει αρκετές φορές να περπατούν αγκαλιά και να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά, ούτε ο ένας ούτε ο άλλος είχαν κάνει την παραμικρή δήλωση με αποτέλεσμα το κρυφτούλι με τους paparazzi να συνεχίζεται αδιάκοπα. Μέχρι σήμερα βέβαια, όταν και η Κολομβιανή σεξοβόμβα, αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας την ευτυχία της.

«Ξέρετε, περνάω πολύ καλά αυτή τη στιγμή και ζω μία πολύ ξεχωριστή περίοδο στη ζωή μου. Ωστόσο, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι πολύ, γιατί είναι ακόμα νωρίς. Θα δούμε πώς θα πάει με τον καιρό», είπε η Sofia με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Πάντως, αν κάνουν παιδί, ξέρουμε από τώρα ποιο θα είναι το sex symbol του μέλλοντος!

Διαβάστε ακόμη:

Ξεκατίνιασμα φρέσκο και σπαρταριστό! Πρώην και νυν έβγαλαν τα... μαχαίρια

Ποιος sexy ηθοποιός έβαψε τα μαλλιά του ξανθά;