Καημενούλα: Η Kim ξεκινάει αυστηρή δίαιτα εξαιτίας της... Kate Moss!

Γωγώ Φούντα
Καημενούλα: Η Kim ξεκινάει αυστηρή δίαιτα εξαιτίας της... Kate Moss!

Tι έκανε το supermodel στην reality star;

Αν νομίζατε ότι μόνο εμείς τα απλά κορίτσια έχουμε ανασφάλειες, και όταν περνάμε δίπλα από μία ψηλή κοπέλα σηκωνόμαστε στις μύτες των ποδιών μας, τότε κάνετε μεγάλο λάθος, διότι υπάρχουν και superstars που τραβάνε πραγματικά πολλά ζόρια.

Η Kim Kardashian για παράδειγμα, είναι ένα κορίτσι που φαινομενικά τα έχει όλα! Κι όμως, από το πάρτι του Riccardo Tisci και μετά, έχει πέσει σε βαριά κατάθλιψη και για όλα φταίει μία... φωτογραφία!

Ποζάρει λοιπόν η Kim μαζί με τον καλό της Kanye, την Kate Moss και την Naomi Campbell και αμέσως μετά παίρνει την απόφαση να ξεκινήσει εξαντλητική δίαιτα! Διότι όπως η ίδια είπε, δίπλα στις άλλες 2 κυρίες, φαινόταν κοντή και χοντρή, ενώ ήταν εμφανής η προσπάθειά της να μην... πολυφαίνεται!

Δεν το πιστεύουμε αυτό που θα πούμε, διότι δεν τρέφουμε και ιδιαίτερη συμπάθεια για την Kim, αλλά πραγματικά, δίπλα στις συγκεκριμένες ποια γυναίκα θα αισθανόταν θεά; Σοβαρά τώρα; Χαλάρωσε Kim, δε φταις εσύ που ο Θεός σε έκανε πραγματικό άνθρωπο και όχι εξωπραγματική καλλονή. Εξάλλου δεν είναι και πολλές.

Διαβάστε ακόμη:

Τα πήρε τα... κιλάκια της: Δείτε τις πρόσφατες φωτογραφίες της Kate Moss με μαγιό!

Πάλι βρε Beyonce; Η νέα της φωτογραφία προκαλεί (ακόμη μία φορά) συζητήσεις και αναλύσεις