Πάλι βρε Beyonce; Η νέα της φωτογραφία προκαλεί (ακόμη μία φορά) συζητήσεις και αναλύσεις

Γωγώ Φούντα
Πάλι βρε Beyonce; Η νέα της φωτογραφία προκαλεί (ακόμη μία φορά) συζητήσεις και αναλύσεις

Η star είναι εθισμένη σε κάτι πολύ συγκεκριμένο όπως φαίνεται

Η Beyonce είναι ίσως η μεγαλύτερη star του πλανήτη αυτή τη στιγμή, και δικαίως, αν μας ρωτάτε, τα μυαλά της έχουν πάρει λίγο αέρα. Εκτός βέβαια από αυτό, είναι μία περσόνα, η οποία είναι τόσο πολύ απορροφημένη και αφοσιωμένη στον ίδιο της τον εαυτό και τη δημόσια εικόνα της, που αγγίζει τα όρια του ναρκισσισμού, ο οποίος καμιά γίνεται και ενοχλητικός!

Υποθέτουμε θυμάστε την περιβόητη φωτογραφία όπου η superstar παίζει γκολφ, και το κενό ανάμεσα στα πόδια της είναι μεγαλύτερο και από αυτό της Alessandra Ambrosio. Έπειτα λοιπόν από το κράξιμο που έφαγε από φίλους και... εχθρούς, για την μανία της να κάνει photoshop ακόμα και στις προσωπικές της φωτογραφίες, σήμερα ξαναχτυπά, με μία νέα φωτογραφία, η οποία έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις και έχει προκαλέσει συζητήσεις και αναλύσεις.

Η Beyonce λοιπόν, ποζάρει κατα τη διάρκεια των διακοπών της, με άκρως καλοκαιρινή περιβολή, και με ένα πόδι το οποίο ή δεν είναι δικό της, ή έχει υποστεί εντυπωσιακή επεξεργασία. Η λάμψη στο σημείο, η μικρότερη έκτασή του και φυσικά το πόσο λείο και αψεγάδιαστο φαίνεται, προκάλεσε την περιέργεια των ειδικών του photoshop, των οποίων οι απόψεις διίστανται. Άλλοι δηλαδή υποστηρίζουν ότι όντως η διάσημη τραγουδίστρια για ακόμη μία φορά αφέθηκε στα μαγικά χέρια του photoshop, και άλλοι ότι είναι απολύτως φυσιολογικό λόγω του φακού αλλά και του ήλιου.

Τι πραγματικά συμβαίνει ίσως να μη μάθουμε ποτέ αλλά αναρωτιόμαστε: Έχουμε δει ποτέ τη Beyonce χωρίς photoshop; Και να πεις ότι το είχε και ανάγκη...

Διαβάστε ακόμη:

Oικογένεια Kardashian: Ποια πέταξε κατάμουτρα τα λεφτά της σε σερβιτόρα και γιατί;

Η Harper Beckham δεν είναι πια το χαριτωμένο στρουμπουλό μωρό που ξέραμε