Oικογένεια Kardashian: Ποια πέταξε κατάμουτρα τα λεφτά της σε σερβιτόρα και γιατί;

Oικογένεια Kardashian: Ποια πέταξε κατάμουτρα τα λεφτά της σε σερβιτόρα και γιατί;

Δεν έχουν πια το θεό τους οικογενειακώς…

Η πιθανότερη απάντηση θα ήταν βέβαια, πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να κάνει η Kim, η «βασίλισσα» της ματαιοδοξίας και του παραλογισμού σε αυτή την οικογένεια. Όμως αυτή τη φορά, πρωταγωνίστρια του επεισοδίου ήταν η μικρή Kendall Jenner, η οποία δεν δίστασε να πετάξει χρήματα μπροστά στη σερβιτόρα εστιατορίου και να αποχωρίσει ευθαρσώς.


Ο λόγος; Η 18χρονη celebrity και μοντέλο βρέθηκε στο εν λόγω εστιατόριο του SoHo με τη φίλη της Hailey Baldwin, κόρη του ηθοποιού Stephen Baldwin, και όταν ζήτησε από τη σερβιτόρα ένα ποτό, αυτή αρνήθηκε να της το σερβίρει, λόγω της νεαρής ηλικίας της. Και επειδή μάλλον η μικρή Kendall δεν είναι ιδιαιτέρως συνηθισμένη στο να παίρνει αρνητικές απαντήσεις, θεώρησε προφανώς λογικό, να πετάξει εκνευρισμένη ένα τυχαίο ποσό μπροστά στην υπάλληλο και να φύγει.


Σύμφωνα με την ίδια τη σερβιτόρα και ηθοποιό, Blaine Morris, η Kendall «έβγαλε από το πορτοφόλι της ένα ποσό και πετώντας το έφυγε, χωρίς να μετρήσει αν είναι αρκετό για το λογαριασμό της αλλά και για το καθιερωμένο φιλοδώρημα, με αποτέλεσμα να πληρώσει λιγότερα, ενώ αποχωρώντας γελούσε ειρωνικά μαζί με τη φίλη της». Αναρωτιόμαστε ποια από τις υπόλοιπες αδερφές Kardashian έχει σειρά να προκαλέσει. Όσον αφορά το πώς, είναι πάντοτε αρκετά... «εφευρετικές».

Διαβάστε ακόμη:

Η κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου και οι τέλειες αναλογίες της. Δείτε φωτό!

Η Harper Beckham δεν είναι πια το χαριτωμένο στρουμπουλό μωρό που ξέραμε