Hollywood alert: Δείτε ποιό ζευγάρι έκανε επιτέλους την πρώτη του κοινή εμφάνιση επίσημα!

Hollywood alert: Δείτε ποιό ζευγάρι έκανε επιτέλους την πρώτη του κοινή εμφάνιση επίσημα!

Αποχώρησαν από πάρτι πιασμένοι χεράκι- χεράκι!  

Και εκεί που υπήρχαν κάποιες απλές φήμες που δεν είχαν επιβεβαιωθεί αλλά ούτε και διαψευστεί, τα παιδιά αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν πλέον τη σχέση τους. Η Liv Tyler βγήκε δημοσίως και για πρώτη φορά σε κοινή εμφάνιση με τον κολλητό του David Beckham, Dave Gardner, δείχνοντάς μας πως τώρα ήρθε η ώρα να επιβεβαιώσουν τις φήμες αυτές, διαλύοντας κάθε αμφιβολία.


Το ζευγάρι παρότι πολύ φρέσκο, αφού η σχέση φαίνεται να ξεκίνησε μόλις πριν από ένα μήνα, βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων του Άγγλου παρουσιαστή, Nick Grimshaw, την Παρασκευή. Οι δυο τους φάνηκαν να μην έχουν κανένα πρόβλημα με τα φλας που τους κατέκλισαν αποχωρώντας, δείχνοντας απόλυτα σίγουροι για αυτή τη σχέση, ενώ δεν δίστασαν να κρατιούνται χέρι- χέρι δηλώνοντας έτσι τον έρωτά τους.


Το ζευγάρι μπορεί να ταιριάζει στη συμπεριφορά και το χαρακτήρα, εφόσον τα πράγματα στη σχέση τους κύλησαν τόσο γρήγορα, όμως στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση αποφάσισαν να είναι εξίσου ταιριαστοί και εμφανισιακά, φορώντας και οι δύο μαύρα ρούχα αλλά και έχοντας το ίδιο στυλ. Ας τους ευχηθούμε να είναι ένα από τα λίγα τυχερά ζευγάρια του Hollywood, που η σχέση τους θα κρατήσει για πολύ καιρό.

Διαβάστε ακόμη:

Καημενούλα: Η Kim ξεκινάει αυστηρή δίαιτα εξαιτίας της... Kate Moss!

Κούκλες και αυτοκόλλητες: Δείτε την Alessandra Ambrosio και την κορούλα της, με μπικίνι!