Βeyonce-Jayz: Η οικογενειακή έξοδός τους στα cart και... η απορία που μας γεννήθηκε

Βeyonce-Jayz: Η οικογενειακή έξοδός τους στα cart και... η απορία που μας γεννήθηκε

Δυστυχώς, φαίνονται τόσο κοντά αλλά ταυτόχρονα… τόσο «μακριά» ο ένας από τον άλλον...

Μπορεί εδώ και μήνες να κυκλοφορεί η φήμη του χωρισμού τους, σε τέτοιο σημείο που μάλλον είναι κάπως απίθανο πλέον να υπάρχει τόσος... «καπνός χωρίς φωτιά», όμως το διάσημο ζευγάρι δεν δείχνει πρόθυμο να επιβεβαιώσει κάτι. Αντιθέτως, φαίνεται να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μας παρουσιάσουν πως ζουν στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας και γαλήνης, κάτι που απέχει πάρα πολύ από την πραγματικότητα.


Συγκεκριμένα, η Beyonce και ο JayZ πρόσφατα πέρασαν μια ημέρα μαζί, πηγαίνοντας με την κόρη τους για cart και δείχνοντας μάλιστα να το διασκεδάζουν, ενώ η Bey αναδείχθηκε νικήτρια τερματίζοντας πρώτη και δεν παρέλειψε να τραβήξει τις ανάλογες φωτογραφίες στο βήμα του νικητή. Όλα βέβαια μέχρι εδώ μπορεί να φαίνονται φυσιολογικά, όμως η λεπτομέρεια που κάνει τη σημαντική διαφορά είναι πως σε όλες τις φωτογραφίες οι δύο γονείς ποζάρουν μόνοι τους, σε αντίθεση με παλιότερα που δεν έχαναν ευκαιρία να βγάζουν κοινές φωτογραφίες.


Και μπορεί ο φωτογραφικός φακός να τους αποτυπώνει ευτυχισμένους και χαλαρούς, όμως γενικότερα δίνεται η αίσθηση πως υπάρχει άπειρη απόσταση μεταξύ τους και πως το μόνο κοινό πλέον είναι η δίχρονη κόρη τους, Blue Ivy, η οποία μπορεί να αποτελεί και έναν από τους λόγους που εξακολουθούν να παριστάνουν πως όλα είναι μια χαρά. Πάντως, όλο αυτό το «θέατρο» φαίνεται λίγο... του παραλόγου και ευελπιστούμε, όσο κι αν φαίνεται δύσκολο, να έχει happy end.

Διαβάστε ακόμη:

Σε παρακαλούμε, μη γίνεις - ακριβώς - σαν τη διάσημη μαμά σου!

Μπορεί να είναι ζάμπλουτη όμως κυκλοφορεί με γόβα των... 12 λιρών! Ποιά είναι;