Η Britney Spears δε δείχνει έτσι πια!

Γωγώ Φούντα
Η Britney Spears δε δείχνει έτσι πια!

Αυτό το κορίτσι δε σταματά να μας αιφνιδιάζει

Εντάξει μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην αποτελεί πρότυπο ομορφιάς και κυρίως παράδειγμα προς μίμηση, μάλλον προς αποφυγήν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν αγαπάμε τη Britney Spears και δεν θέλουμε να μαθαίνουμε νέα της, πόσο μάλλον όταν αυτά είναι καλά.

Διότι κυρίες και κύριοι, ήρθε η ώρα να ξεχάσετε τη Britney με τα παχάκια, τα ψωμάκια και τα μπουτάκια, με τα σάντουιτς και τα παγωτά ανά χείρας, και να υποδεχτείτε το νέο βελτιωμένο μοντέλο, το οποίο έχει μία ιδέα και μία αίσθηση από τα παλιά, τότε που ήταν η σούπερ γυμνασμένη έφηβη και τα αγοράκια παραμιλούσαν στη θέα της.

Η έκπτωτη πριγκίπισσα της pop λοιπόν εμφανίστηκε στο show της στο Las Vegas, έπειτα από μία μικρή καλοκαιρινή διακοπή, όχι αγνώριστη, αλλά εμφανώς αλλαγμένη, ανανεωμένη, αδυνατισμένη και γυμνασμένη! Τόσο πολύ μάλιστα, που κάποια στιγμή είδαμε και τους κοιλιακούς της, που τελευταία παρέμεναν καλά... κρυμμένοι!

Δεν ξέρουμε τι έκανε και τι ήταν αυτό που την ανανέωσε τόσο, αλλά δείχνει καλύτερα από ποτέ, και πολύ χαιρόμαστε γι' αυτό. Όχι ότι και πριν δεν την βρίσκαμε ωραία... Για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας.

Διαβάστε ακόμη:

Βeyonce-Jayz: Η οικογενειακή έξοδός τους στα cart και... η απορία που μας γεννήθηκε