Το νέο ζευγάρι του Hollywood, θα κάνει μία star έξω φρενών

Γωγώ Φούντα
Το νέο ζευγάρι του Hollywood, θα κάνει μία star έξω φρενών

Και με το δίκιο της βέβαια

Και πάνω που λέγαμε ότι είχαμε αρχίσει να βαριόμαστε με την ξεραΐλα που επικρατεί στο Hollywood, μία είδηση πιπεράτη και σπαρταριστή, ήρθε να δώσει νέο νόημα στο celebrity spotting, μιας και αν είναι πραγματική, τότε μιλάμε για... βόμβα εν αιθρία στις τάξεις της showbiz!

Το Hollywood λοιπόν εδώ και λίγο καιρό, έχει καλωσορίσει ένα νέο, διάσημο και αμφιλεγόμενο ζευγάρι το οποίο θα κάνει μία άλλη διάσημη κυρία κυριολεκτικά έξαλλη! Σύμφωνα με φήμες λοιπόν, το τελευταίο διάστημα, η Jennifer Lawrence, η οποία χώρισε πολύ πρόσφατα από την αγαπημένο της Nicholas Hoult και ο επίσης χωρισμένος Chris Martin, είναι ζευγάρι!

Οι πρώτες φήμες σχετικά με τον έρωτα των 2 stars, ξεκίνησαν όταν τους είδαν μαζί την 1η Ιουλίου, στο πάρτι που δόθηκε αμέσως μετά τη συναυλία των Coldplay στο Royal Albert Hall. 'Ανθρωποι που βρέθηκαν εκεί, έκαναν λόγο για ιδιαίτερη οικειότητα και άκρως ερωτική διάθεση μιας και δεν ξεκόλλησε ο ένας από τον άλλο ολόκληρο το βράδυ!

Το ακόμα χειρότερο δε, είναι ότι άτομα από το περιβάλλον του Chris, δηλώνουν ότι ο φίλος τους είναι πολύ ευτυχισμένος με την Jennifer, γιατί είναι αστεία και αυθόρμητη, κάτι που του είχε λείψει τα 11 τελευταία χρόνια, δηλαδή όσα ήταν παντρεμένος με τη Gwyneth Paltrow!

Δεν θέλουμε να ξέρουμε τι θα γίνει έτσι και πάρει ανάποδες η πρώην! Ή μάλλον θα θέλαμε...

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί η Βίκυ Σταυροπούλου αποφάσισε να ξεκινήσει επειγόντως δίαιτα;

Η Britney Spears δε δείχνει έτσι πια!