H Sarah Jessica Parker με μαγιό - χωρίς photoshop - είναι σαν... 20άρα!

Γωγώ Φούντα
H Sarah Jessica Parker με μαγιό - χωρίς photoshop - είναι σαν... 20άρα!

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της διάσημης ηθοποιού

Την αγαπάμε, όχι μόνο για το απαράμιλλο στιλ της, την ιδιαίτερη ικανότητά της να είναι πάντα κομψή, το γλυκό της χαρακτήρα-δεν ξέρουμε γιατί αλλά μας βγάζει μία απίστευτη ευγένεια και γλυκύτητα-αλλά και για το γεγονός ότι παρά τα 49 της χρόνια, έχει καταφέρει να διαθέτει ένα κορμί σχεδόν εφηβικό!

Ο λόγος για τη star του Sex & The City, Sarah Jessica Parker, την οποία ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε στην παραλία με την κόρη της Marion και το σύζυγό της Matthew Broderick.

H διάσημη οικογένεια έδειχνε χαλαρή και ορεξάτη με την ηθοποιό να παίζει με την άμμο και να πλατσουρίζει σαν μικρό παιδί! Ωστόσο, αυτό που μας έκανε εντύπωση, δεν είναι το πόσο απλή και δεμένoι είναι μεταξύ τους, αυτό το ξέραμε, αλλά το κορμί της Sarah το οποίο μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Χωρίς κυτταρίτιδα και άκρως γυμνασμένη, αν τη βλέπαμε από πίσω, δεν υπήρχε περίπτωση να την περάσουμε για γυναίκα 49 ετών, αλλά για μία που έχει τουλάχιστον τα μισά της χρόνια. Και πριν σχολιαστεί η πολύ αδύνατη σιλουέτα της, να υπενθυμίσουμε ότι δεν υπήρξε και ποτέ πιο τσουπωτή, οπότε μάλλον είναι αυτός ο σωματότυπός της.

Ας το δεχτούμε λοιπόν ότι κάποιο άνθρωποι είναι αδύνατοι εκ φύσεως και ας πάρουμε κι εμείς παράδειγμα ώστε να αρχίσουμε να γυμναζόμαστε και να προσέχουμε τη διατροφή μας, κυρίως και πάνω απ'όλα για την υγεία μας.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τι απαιτεί η Miranda Kerr από τον Orlando και αντιπαθήστε την ακόμη περισσότερο

Η Britney Spears δε δείχνει έτσι πια!