Αυτό δεν το περιμέναμε: Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz παίρνει διαζύγιο

Γωγώ Φούντα
Αυτό δεν το περιμέναμε: Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz παίρνει διαζύγιο

Τι σχέση έχει η Kim Kardashian με όλα αυτά;

Α την αμαρτία μας να την πούμε: Μπορεί να τους θεωρούμε σχετικά αταίριαστους και αυτή ολίγον σαλεμένη λόγω της τεράστιας μανίας που έχει με το photoshop και φυσικά την εμμονή της να βγαίνει κορμάρα, ενώ τα έχει τα κιλάκια της, ή τουλάχιστον δεν είναι έτσι όπως φαίνεται, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι τον έρωτα και την ευτυχία τους την έχουμε ζηλέψει κάποια στιγμή στη ζωή μας.

Αναφερόμαστε στους Mariah Carey και Nick Cannon, των οποίων το διαζύγιο, σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον τους είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο! Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Μάρτιο όταν ο Nick σε συνέντευξή του, αποκάλυψε με ποιες διάσημες, εκτός Mariah, έχει κάνει sex! Η λίστα του είχε προκαλέσει σάλο, μιας και βρίσκονταν ονόματα επιπέδου Kim Kardashian, με τον ίδιο τον Cannon απλά να παραδέχεται, ότι αν μένεις στο Los Angeles και ασχολείσαι με τη showbiz, το πιο εύκολο είναι να κάνεις sex με μία διάσημη!

article-0-20AA63A900000578-549 634x938

Παρόλο που τότε το θέμα είχε κάπως συμμαζευτεί, με την Mariah να μην κάνει κανένα σχόλιο, σε μία προσπάθεια να μην καταστρέψει ότι είχαν χτίσει με κόπο, άτομα από το περιβάλλον της star αποκαλύπτουν ότι είχε νιώσει ταπεινωμένη και ντροπιασμένη! Ο Nick βέβαια από την πλευρά του, διατυμπάνιζε ότι η σύζυγός του δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τις αποκαλύψεις του, φτάνοντας στο σημείο να πει ότι δεν ξέρει καν ποια είναι η Kim Kardashian!

Παρά τις προσπάθειες του Nick ωστόσο, το διάσημο ζεύγος ήδη από τον Μάιο βρίσκεται σε συνεννόηση, προκειμένου να βρεθεί μία λύση σχετικά με τα δίδυμα παιδιά τους και την κηδεμονία τους. Ας ελπίσουμε να είναι απλά φήμη.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε την κούκλα κόρη του Johnny Depp που θα παίξει σε ταινία με τον μπαμπά της

Το (πολύ) υποτιμητικό σχόλιο της Gwyneth Paltrow για την Jennifer Lawrence