Το νέο και εξελιγμένο σώμα της Κim είναι μάλλον... ψεύτικο!

Γωγώ Φούντα
Το νέο και εξελιγμένο σώμα της Κim είναι μάλλον... ψεύτικο!

Διαφορετικά κάτι πολύ μυστήριο συμβαίνει

Έχει δηλώσει πράγματα όπως το «τέρμα οι δικαιολογίες το μωρό μου είναι ήδη ενός και εγώ ακόμα να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης», ή «όταν κάθισα δίπλα στην Kate Moss αισθάνθηκα... κοντόχοντρη και ξεκινάω αυστηρή δίαιτα», αλλά αν κρίνουμε από τις τελευταίες της φωτογραφίες, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι μάλλον δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεται.

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν συνέλαβε την Kim Kardashian, ναι γι' αυτήν μιλάμε, σε ακόμη ένα σαββατοκύριακο διακοπών, με την υπάλληλο και φίλη της, και κοιτάζοντάς την ομολογούμε πως προβληματιστήκαμε αρκετά.

Διότι αν αυτό είναι όντως το κορμί της Kim τότε αφενός δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος δίαιτας και πανικού, και δεύτερον εμείς θα σκίσουμε τα πτυχία μας, γιατί είναι η μοναδική star η οποία ανάλογα με την μέρα αλλάζει και... σώμα! Όπως μπορείτε κι εσείς να δείτε, οι κοιλιακοί είναι φέτες, τα πόδια λεπτά και καλλίγραμμα και ο περίφημος πισινός κινείται σε πολύ λογικά μεγέθη.

Δεν ξέρουμε αν έχει πειράξει τις φωτογραφίες, υποτίθεται είναι paparazzi αλλά όλοι ξέρουμε ότι ακόμα κι αυτές επεξεργάζονται, αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε, ότι αν είναι όντως έτσι η Kim με μαγιό, δεν πρόκειται να την ξαναπούμε ποτέ τσουπωτή και ζουμπουρλού, όχι ότι το θεωρούμε και κακό. Απορούμε γιατί η ίδια βρίσκεται σε κατάσταση πανικού για το σώμα της.

Διαβάστε ακόμη:

H είδηση που θα κάνει την Rihanna έξω φρενών

Αυτό δεν το περιμέναμε: Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz παίρνει διαζύγιο