Πασίγνωστη σταρ είπε: «Δεν συνηθίζω να έχω σχέσεις της… μιας βραδιάς»

Πασίγνωστη σταρ είπε: «Δεν συνηθίζω να έχω σχέσεις της… μιας βραδιάς»

Μαντεύετε ποια είναι; Πάντως δεν είναι και ο πιο… σταθερός χαρακτήρας

Μπορεί να έχει παντρευτεί πάνω από μια φορές, να έχει αποκτήσει παιδιά, να έχει χωρίσει, να έχει κάνει σχέσεις αλλά και πάλι να είναι μόνη της, όμως η Jennifer Lopez, σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε, δήλωσε πως είναι πολύ... σταθερός χαρακτήρας και δεν έχει το συνήθειο να αλλάζει τους συντρόφους της σαν... τα πουκάμισα.


Η 45χρονη σταρ, που τα τελευταία χρόνια χαρακτηρίζεται για την προτίμησή της στους νεότερους άντρες, μίλησε για όλα λίγο καιρό μετά το χωρισμό της από τον 27χρονο Casper Smart, αποκαλύπτοντας πως προτιμά τις σταθερές σχέσεις και αυτές επιδιώκει, αλλά και πως οτιδήποτε πιο... σύντομο δεν είναι του χαρακτήρα της. Ωστόσο, παρά τη σταθερότητά της, ανέφερε πως δεν συνηθίζει να κάνει μακροπρόθεσμα προσωπικά σχέδια και προτιμά να ακολουθεί το ένστικτό της.


Πάντως, ο χωρισμός αλλά και οι «αταξίες» του Casper δεν φαίνεται να την έχουν πτοήσει ιδιαίτερα, αφού εμφανίστηκε πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ, φορώντας ένα στενό λευκό φόρεμα που την έκανε να δείχνει απόλυτα sexy. Από ό,τι φαίνεται η μοναξιά της πάει πολύ, παρόλο που δηλώνει πως τις αρέσουν οι σχέσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Harry: Ο πρίγκιπας που κρατάει το φανάρι

Δείτε και πάθετε πλάκα με την βίλα στην οποία έκανε διακοπές η Kim Kardashian (φωτο)