Τα πέταξε-κυριολεκτικά-όλα έξω! Αναγνωρίζετε το supermodel που ξέχασε το μαγιό του;

Γωγώ Φούντα
Τα πέταξε-κυριολεκτικά-όλα έξω! Αναγνωρίζετε το supermodel που ξέχασε το μαγιό του;

Η απόλυτη απελευθέρωση με τους paparazzi να καραδοκούν

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που σιχαίνονται τα σημάδια από τα μαγιό, ειδικά αν το μαύρισμα είναι έντονο, με αποτέλεσμα να επιλέγουν να εμφανίζονται με πιο ελαφριά ένδυση στην παραλία, προκειμένου ο ήλιος να κάψει και τα πιο απόκρυφα σημεία τους. Και αναφερόμαστε κατά κύριο λόγο στις γυναίκες, μιας και όλο και περισσότερες αποφεύγουν το πάνω μέρος του μαγιό.

Βέβαια στην προκειμένη το διάσημο supermodel, δεν έλυσε μόνο το σουτιέν της, ούτε καν έκανε ηλιοθεραπεία topless, αλλά αποφάσισε να αγνοήσει παντελώς το μαγιό και να αράξει... ολόγυμνη!

Η Lara Bingle λοιπόν, η οποία φημίζεται για την πληθωρική της εμφάνιση και το κάπως προκλητικό της ντύσιμο πήρε τον αγαπημένο της Sam Worthington-επίσης διάσημο ηθοποιό- και απήλαυσαν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στις μαγικές παραλίες της Χαβάης. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν το στήθος της Lara και το μέγεθός του, το οποίο ήταν αισθητά μεγαλύτερο, με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για πιθανότητα πλαστικής επέμβασης.

Πάντως έχουμε να πούμε, ότι αφενός πρέπει να είναι τρομερά απελευθερωτικό να χαλαρώνεις στην παραλία ολόγυμνος με μόνη συντροφιά το έτερον ήμισυ, και αφετέρου, ότι αν κάναμε κάτι τέτοιο θα προτιμούσαμε την ανωνυμία μας, γιατί όπως είδαμε και με τη Lara, δεν την άφησαν και πολύ σε ησυχία οι paparazzi.

Διαβάστε ακόμη:

Hollywood προσοχή! Δείτε τι έπαθε πολύ γνωστός star επειδή εξόργισε θαυμαστή του!

Η Miranda Kerr μας δούλευε ψιλό γαζί