Angelina Jolie: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της… κυρίας Pitt μετά το γάμο!

Angelina Jolie: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της… κυρίας Pitt μετά το γάμο!

Το ζευγάρι συνδυάζει μήνα του μέλιτος και δουλειά μαζί!

Μετά το γάμο της χρονιάς που κανείς δεν κατάλαβε και δεν κατάφερε να αποσπάσει ούτε μια φωτογραφία, είναι φυσικό οι παπαράτσι να έχουν ξεχυθεί παντού για μια λήψη του νεόνυμφου ζευγαριού, έστω και εκ των υστέρων. Μετά τον Brad Pitt λοιπόν, σειρά είχε η Angelina Jolie, η οποία έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά το γάμο, φορώντας μάλιστα τη βέρα της και χωρίς να προσπαθεί να την κρύψει.


Η39χρονη ηθοποιός βρέθηκε με την οικογένειά της στη Μάλτα, λόγω των γυρισμάτων της νέας ταινίας με πρωταγωνιστές το διάσημο ζευγάρι, το οποίο συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου για να κάνει και τον καθιερωμένο μήνα του μέλιτος. Μπορεί βέβαια στη συγκεκριμένη έξοδο ο Brad να μην βρισκόταν μαζί τους και η Angelina να συνοδευόταν μόνο από τις κόρες της Shiloh και Vivienne, όμως φορούσε το δαχτυλίδι του γάμου τους χωρίς καμία διάθεση να κρυφτεί, καθώς φαινόταν ξεκάθαρα στη φωτογραφία όπου μπαίνει μέσα σε μια βάρκα.


Ντυμένη στα μαύρα και φορώντας ένα μεγάλο καπέλο και γυαλιά ηλίου, η Angelina έκανε μια βόλτα στα νερά της ακτής Mgarr Ix-Xini, στο Gozo της Μάλτας, προκειμένου να τσεκάρει για μια ακόμα φορά τις τοποθεσίες που θα χρησιμοποιηθούν στην ταινία. Ως σκηνοθέτης της ταινίας, θα πρέπει να είναι σίγουρη για τα μέρη που θέλει να επιλέξει και μάλιστα άμεσα, αφού σε λίγο καιρό ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας που θα βγει στις αίθουσες το 2016. Όσον αφορά την πλοκή, αυτή παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή είναι η τάση στις celebrities! Ποιο ευφάνταστο χρώμα στα μαλλιά θα τολμούσες;

Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει πως αισθάνεται που δεν έχει αποκτήσει ακόμα παιδιά!