Πόζαρε μπροστά από τη σύντροφό του για να… φανεί ψηλότερος!

Πόζαρε μπροστά από τη σύντροφό του για να… φανεί ψηλότερος!

Ποιος πασίγνωστος σταρ το έκανε;

Μπορεί ο άνθρωπος να μεγαλώνει και να ωριμάζει, όμως τα κολλήματα... είναι κολλήματα. Και μάλλον, όσα χρόνια κι αν περάσουν, ένα από αυτά θα είναι και το ύψος για τον Al Pacino, αφού δεν φημίζεται και για το... πρώτο μπόι του. Στις πρόσφατες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η σύντροφος του ηθοποιού, Lucila Sola, φαίνεται να στέκεται ένα βήμα πίσω από αυτόν, προκειμένου ο ίδιος να φανεί, αν όχι ψηλός, έστω στο ίδιο ύψος με αυτήν.


Ο βετεράνος ηθοποιός βρέθηκε την Παρασκευή στο 71ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, αφού τιμήθηκε με το βραβείο Rotella Mimmo. Βέβαια, δεν θα ήταν δυνατό ο 74χρονος σταρ να παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας χωρίς να συνοδεύεται από την 35χρονη Lucila, η οποία ως... παραδοσιακή γυναίκα δίνει το προβάδισμα στον σύντροφό της. Το ζευγάρι παρά τα... 39 χρόνια που τους χωρίζουν δείχνουν να είναι εξαιρετικά αγαπημένοι και η σχέση τους να είναι αρκετά δυνατή, αφού ήδη μετρά 4 χρόνια.


Και οι δύο ήταν ιδιαίτερα κομψοί, αφού ο Αl επέλεξε να φορέσει ένα σκουρόχρωμο κοστούμι, μαύρο πουκάμισο και ένα επίσης μαύρο φουλάρι, ενώ το στυλ του ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου. Η Rotella πάλι κινήθηκε στον χρωματικό αντίποδα, ντυμένη σε ανοιχτές και απαλές αποχρώσεις, δημιουργώντας ένα ρομαντικό και ταυτόχρονα πολύ σικάτο στυλ. Παρά τα πολλά χρόνια που τους χωρίζουν, μας αρέσουν πολύ!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή είναι η τάση στις celebrities! Ποιο ευφάνταστο χρώμα στα μαλλιά θα τολμούσες;

Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει πως αισθάνεται που δεν έχει αποκτήσει ακόμα παιδιά!