Μετά από αυτό... η Kim δε θα ξαναμιλήσει ποτέ στην Kendall Jenner

Γωγώ Φούντα
Μετά από αυτό... η Kim δε θα ξαναμιλήσει ποτέ στην Kendall Jenner

Eσείς δηλαδή στη θέση της τι θα κάνατε;

Όπως όλοι έχουμε παρατηρήσει, η Kim Kardashian κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας, και αν μας ρωτάτε τα καταφέρνει και μάλιστα εντυπωσιακά. Τρανή απόδειξη, η βράβευσή της ως γυναίκα της χρονιάς από το περιοδικό GQ, κάτι που μάλλον ούτε η ίδια έχει ακόμη συνειδητοποιήσει.

Παρόλα αυτά βέβαια, υπάρχει μία μικρή «πληγή» για την reality star, η οποία καταφέρνει, ό, τι κι αν αυτή κάνει, να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά! Αναφερόμαστε φυσικά στη 18χρονη αδερφή της Kylie Jenner, η οποία εκτός του ότι είναι δίμετρη και κούκλα, κάνει και καριέρα σαν μοντέλο, και μάλιστα με αξιώσεις!

Αφού λοιπόν η Kim κατάπιε το γεγονός ότι η μικρή είναι περιζήτητη και το Next Best Thing του modeling, έρχεται ένα νέο χτύπημα να την κάνει έξω φρενών! Η Kendall θα εμφανιστεί στο sequel του best seller 50 Shades Of Grey, ένα βιβλίο και μία ταινία που νομίζουμε δε χρειάζονται περισσότερες συστάσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με άτομα εκ των έσω, ο σκηνοθέτης της ταινίας Sam Taylor-Wood είναι μεγάλος θαυμαστής της Kendall και μάλιστα την ήθελε και για την πρώτη ταινία, κάτι που βέβαια δεν πραγματοποιήθηκε. Όπως καταλαβαίνετε, αυτή τη φορά η ευκαιρία δε θα χαθεί, και η Kendall θα εμφανιστεί σε έναν μικρό αλλά πολύ βασικό ρόλο.

Δηλαδή με λίγα λόγια, η Kendall στα 18 της θα παίξει σε ταινία του Hollywood και μάλιστα στη συγκεκριμένη. Περαστικά σου Kim.

Διαβάστε ακόμη:

Kάποτε όλες χορεύαμε ξέφρενα με τα τραγούδια της. Τώρα με δυσκολία την αναγνωρίζουμε

«Συχνά αναρωτιέμαι τι θα έκανα αν δεν είχα τόσο μεγάλο στήθος»: Ποια star το είπε;