Ούτε πάρτι, ούτε χοροί και ποτά! Η Beyonce είναι η καλύτερη και ξέρει να γιορτάζει

Γωγώ Φούντα
Ούτε πάρτι, ούτε χοροί και ποτά! Η Beyonce είναι η καλύτερη και ξέρει να γιορτάζει

Πάρτε μαθήματα για το πώς θα γιορτάσετε τα γενέθλιά σας του χρόνου

Μήπως εσείς στα γενεθλιά σας κάνετε πάρτι με ποτά, χορούς, τραγούδια και ξέφρενα γλέντια; Τώρα αν σας πούμε ότι όλα αυτά είναι εντελώς... passe πώς θα νιώσετε; Διότι κυρίες και κύριοι, μπορεί εμείς οι κοινοί θνητοί να τον κάνουμε το σαματά μας την ημέρα της γιορτής μας, αλλά οι stars έχουν αντίθετη άποψη.

Για παράδειγμα, η Beyonce η οποία στις 4 Σεπτέμβρη έγινε 33, έκανε κάτι εντελώς λιτό και απέριττο, αποδεικνύοντας, όχι ότι βαριέται, αλλά ότι έχει μπουχτίσει με τα πάρτι και τις φωτογραφίες. Πήρε λοιπόν το σύζυγο Jay Z, την κόρη Blue Ivy, την μανούλα Tina και κάποια ακόμη κοντινά της πρόσωπα, κάποιοι λένε ότι ήταν μαζί και η Solange αλλά οι φήμες είναι ανεπιβεβαίωτες, και πήγαν στη Νότια Γαλλία όπου στρατοπέδευσαν σε μία ολόκληρη παραλία.

Η Beyonce λοιπόν φαινόταν χαλαρή και χαμογελαστή, ενώ φορούσε μόνο ένα πολύχρωμο καφτάνι, εν αντιθέσει με τον Jay Z, ο οποίος φόρεσε μαγιό με... λευκό πουκάμισο, που για κάποιο αλλόκοτο λόγο, δε φαινόταν άσχημο. Η μικρούλα, η οποία μοιάζει τρομερά στον πατέρα της, έπαιζε με τα νερά, μαζί με μία άλλη πιτσιρίκα της οικογένειας, ενώ η διάσημη μαμά δε σταματούσε να βγάζει φωτογραφίες το καμάρι της.

Κάπως έτσι περνάει τα γενέθλιά της η γυναίκα που παίρνει ευχές από τη σύζυγο του πλανητάρχη. Μωρέ δε βαριέσαι; Καθείς ως εκεί που φτάνει ο ίσκιος του!

Διαβάστε ακόμη:

Kάποτε όλες χορεύαμε ξέφρενα με τα τραγούδια της. Τώρα με δυσκολία την αναγνωρίζουμε

«Συχνά αναρωτιέμαι τι θα έκανα αν δεν είχα τόσο μεγάλο στήθος»: Ποια star το είπε;