Μιχάλης Stavento: Μιλά στο Queen.gr για το Voice, τα… 16χρονα και την Ήβη Αδάμου!

Μιχάλης Stavento: Μιλά στο Queen.gr για το Voice, τα… 16χρονα και την Ήβη Αδάμου!

Με ποιους έχει εξοργιστεί; Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με την Ήβη Αδάμου;

Οι συνεντεύξεις μας στα round tables του The Voice, την Παρασκευή το απόγευμα στο Hilton, τελείωσαν με τον καλύτερο τρόπο, μιας και ο τελευταίος coach που είδαμε ήταν ο Μιχάλης Κουινέλης ή αλλιώς Μιχάλης Stavento (όπως θέλει να τον αποκαλούν). Ο Μιχάλης είναι η ψυχή της παρέας. Αμέσως νιώθεις οικεία μαζί του. Σε κάνει να γελάς διαρκώς και να χαίρεσαι που περνάς χρόνο μαζί του. Είναι αυθεντικός. Τελεία και παύλα.

Τι απαντά σε αυτούς που τον αποκαλούν αποκάλυψη του The Voice; Είναι εύκολο να διαχειριστεί την τόση δημοσιότητα; Εκνευρίζεται με την πλάκα για τα δεκαεξάχρονα; Τι αποκαλύπτει για τη σύντροφό του Ήβη Αδάμου;

Q: Όλοι αναφέρουν ότι είσαι η αποκάλυψη του The Voice, πώς νοιώθεις για αυτό; Πώς διαχειρίζεσαι όλη αυτή τη δημοσιότητα και το γεγονός ότι τόσα πολλά κοριτσάκια ξαφνικά μιλάνε για σένα.


A: Βασικά προσπαθώ να το διαχειριστώ όσο γίνεται καλυτέρα, νοιώθω ότι, δε ξέρω αν μπορώ να το πω εγώ, δεν ξέρω αν είμαι η αποκάλυψη του the voice ή όχι κοιτώ να νοιώθω όσο καλυτέρα γίνεται με αυτό που κάνω εκεί πέρα, νοιώθω καλά με τους υπόλοιπους 3 τους συγκεκριμένους στο πλάι μου, γιατί μου δώσανε τη δυνατότητα να νοιώθω καλά με αυτούς και η Κατερίνα Γκακάκη βοηθάει πάρα πολύ σε όλη την κατάσταση.


Q: Το περίμενες όλο αυτό;


A: Ούτε με σφαίρες, ούτε περίμενα ότι θα γίνει τέτοιο πράγμα και χαίρομαι βασικά με αυτό από την άλλη φοβάμαι και λίγο πάλι σε ένα βαθμό γιατί ξέρεις όταν γίνεται κάτι πολύ ξαφνικά και πολύ απότομα είναι λίγο... τρομακτικό.

Q: Έχεις πολύ χιούμορ και το μεταδίδεις παντού. Αυτή η πλάκα με τα πιτσιρίκια σε εκνευρίζει;


A: Ότι του φάνει του λωλοστεφανή. Απλά στην ομάδα μου είναι ο μικρότερος μέσος όρος ηλικίας από τους υπόλοιπους. Και τον ρίχνουν οι 2 δεκαεξάχρονες που έχω.


Q:Δε σε έχει εκνευρίσει όλο αυτό το πράγμα;


A: Ε βεβαία με έχει εκνευρίσει γιατί δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Το έχουν ρίξει άλλου το πράγμα και δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Αυτό που λένε είναι έως βαρύ. Είναι σαν να λένε ότι είμαι παιδόφιλος. Που είναι καφρίλα. Είναι καφρίλα όσο εκεί που δε πάει και δεν είναι να γίνονται τέτοια αστεία αλλά εντάξει τι να κάνουμε συμβαίνουν και αυτά.


Q: Αυτός είναι και ο λόγος που μιλήσατε και δημόσια για την σχέση σας με την Ήβη Αδάμου;


A: Όχι. Καμία σχέση. Πιο πριν δεν ενδιέφερε και κανέναν. Δε με είχε ρωτήσει κάνεις ποσό καιρό είμαι με την Ήβη. Με την Ήβη είμαι περίπου ένα χρόνο. Την ξέρω από τα 16 της. Της έχω γράψει τραγούδια, της έχω γράψει δίσκο τι σημαίνει αυτό; Αυτό που γράφουν είναι καφρίλα όσο εκεί που δε πάει.
Q: Τώρα που μπήκες στο χορό γι αυτό σε ερωτάνε, και λογικό είναι.
A: Εγώ δε λέω όχι. Και η Δέσποινα αυτό που έκανε θα μπορούσε να παρεξηγηθεί. Η Δέσποινα όταν μου είπε για τις 16αρες, επειδή εσείς τα βλέπετε ανάποδα και όχι με τη σειρά, εγώ είχα πάρει ήδη 2 παιδιά 16 χρονών, τον Γιούρι και την Αρετή και είχε φρικάρει η Δέσποινα γιατί σου λέει τι γίνεται ας πούμε με αυτόν εδώ πέρα, έχει πάρει όλους τους πιτσιρικάδες και οι πιτσιρικάδες είναι τρομεροί και θα μας φάνε.
Q: Το ανακυκλώσαν λάθος.
A: Ναι. Αλλά εντάξει συμβαίνουν αυτά. Είμαστε εδώ και όλα είναι καλά. Τώρα περιοδεία κανονικά. Θα βγει ένα τραγούδι με την Έλενα Παπαρίζου που έχουμε κάνει, με ένα πολύ πρωτοποριακό βίντεο κλιπ, ελπίζω να είναι ωραίο.

Διαβάστε ακόμα

Η Δέσποινα Βανδή μιλά στο Queen.gr για το The Voice, την παρουσίαση και τα... κιλά!