O Θέμης Μάλλης δίνει τα προγνωστικά του για τον τελικό της Eurovision

O Θέμης Μάλλης δίνει τα προγνωστικά του για τον τελικό της Eurovision

Γιατί πιο ειδικός στα θέματα της Eurovision δεν υπάρχει!

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision και είπαμε να σας κάνουμε...δώρο τα προγνωστικά για τον φετινό νικητή. Καλύτερος και ιδανικότερος για τα θέματα αυτά δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Θέμη Μάλλη, που με την πολύχρονη πείρα του τόσο ως παρουσιαστής αλλά και ως αρχισυντάκτης του Star Channel γνωρίζει τον θεσμό της Eurovision καλύτερα από τον καθένα. Δείτε ποιός είναι ο φετινός νικητής σύμφωνα με τον Θέμη Μάλλη.

Φέτος μην ψάχνετε για προφανή φαβορί στην Eurovision!

Ειλικρινά, από το 2003 και μετά, νομίζω ότι για πρώτη φορά, ακόμη και ένα τραγούδι που δεν περιμένουμε με τίποτα είναι πιθανός νικητής. Κάτι τέτοιο είχε γίνει και στους διαγωνισμούς του 2000 (όταν κέρδισαν οι Δανοί αδελφοί Ολσεν, που τα στοιχήματα τους έδιναν... 17ους), το 2001 με τη νίκη της Εσθονίας (μεγάλη έκπληξη με ένα εντελώς αδιάφορο τραγούδι), αλλά και το 2002 (με τη νίκη της Μαρία Ναούμοβα από τη Λετονία).

Έτσι και φέτος, δεν υπάρχει ένα τραγούδι που ξεχωρίζει ή για να το θέσω και διαφορετικά, υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαν το καθένα για διαφορετικούς λόγους –ακόμα και από ψηφοφορίες... καραμπόλας- να κερδίσουν.

Αν με ρωτάς για τα τραγούδια που θα μπορούσαν να νικήσουν (γιατί ενδεχομένως έχουν και ραδιοφωνικό-δισκογραφικό μέλλον), αυτά είναι της Σουηδίας, της Αρμενίας και της Μεγάλης Βρετανίας.

Αν με ρωτάς για τα τραγούδια που θα μπορούσαν να κερδίσουν από «καραμπόλες» συμμαχιών και ψήφων, θα σου έλεγα της Ολλανδίας και της Ουγγαρίας.

Κι αν τέλος με ρωτάς για το τραγούδι που θα μπορούσε να κερδίσει εξαιτίας της δυναμικής που απέκτησε μέσω του ερμηνευτή και της εικόνας του, αυτό είναι σίγουρα της Αυστρίας με την Κονσίτα.

Αν λοιπόν έπαιζα... στοίχημα, θα πόνταρα σε Σουηδία σαν «στανταράκι» και outsiders που πάνε για την έκπληξη αλλά με μεγαλύτερη απόδοση, τις Ολλανδία, Αυστρία, Μεγάλη Βρετανία και Ουγγαρία