O Γιώργος Παράσχος στο Queen.gr: «Σε 4 μέρες παντρεύομαι»

O Γιώργος Παράσχος στο Queen.gr: «Σε 4 μέρες παντρεύομαι»

Τι λέει για την Ελένη, για τα πάνελ των εκπομπών και για το γάμο του!

Κάτω από την επιβλητική εμφάνιση του Γιώργου Παράσχου κρύβεται η ευαίσθητη καρδιά ενός μικρού παιδιού.
Ο ηθοποιός που ξεχώρισε στο show "Just the 2 of us" μιλάει για τις τελευταίες ώρες σαν εργένης, για τη γυναίκα του και επίσης διευκρινίζει. Ποια είναι πιο ωραία; Η Ζέτα ή η Ελένη;

Σε 4 μέρες παντρεύεσαι. Πώς αισθάνεσαι;
Αισθάνομαι αγχωμένος, αν θα πάνε όλα καλά, αν θα περάσουν καλά οι καλεσμένοι μου, τέτοιες έννοιες έχω.

Προλαβαίνεις ακόμη ν' αλλάξεις γνώμη.
Ναι το ξέρω ότι προλαβαίνω, αλλά δεν θέλω, είναι κάτι που το θέλω πολύ και το πήρα απόφαση από την πρώτη κι όλας βδομάδα.

Είνσι σπάνιο για έναν άντρα να θέλει τόσο πολύ να παντρευτεί.
Ναι είναι σπάνιο, έχεις δίκαιο, αλλά απ' την πρώτη στιγμή είδα την αύρα της και τη χημεία μεταξύ μας και δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ περισσότερο. Μόλις την είδα αυτή τη γυναίκα ήξερα ότι θα την παντρευτώ.

Ποια είναι η μεγαλύτερη αγωνία σου, πριν την τελετή;
Η μόνη αγωνία που έχω είναι μη τυχόν και βρέξει, γιατί το γλέντι θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και έχω ετοιμάσει και κάποιες εκπλήξεις και δεν θέλω ο καιρός να μου χαλάσει το γάμο μου. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα και ούτε με νοιάζει, αλλά έχω μια αγωνία, μια προσμονή για το πως θα είναι εκείνη η μέρα. Την ίδια προσμονή που νοιώθεις όταν είσαι μικρός και σκέφτεσαι τη μέρα που θα πας φαντάρος και τη μέρα που θα παντρευτείς;

Τι απαντάς σε όσους λένε ότι είναι λάθος σε αυτό το σημείο της καριέρας σου να παντρευτείς.
Ότι κάνουν λάθος για μένα, γιατί εγώ δεν είμαι ο Σάκης Ρουβάς και δεν ονειρεύομαι να κάνω τέτοιου είδους καριέρα. Εγώ ονειρεύομαι να κάνω την καριέρα του καλού οικογενειάρχη και του καλού ηθοποιού και όλοι ξέρουμε ότι το η οικογένεια είναι το στήριγμα στη ζωής ενός άντρα.

Οι φίλοι σου τι σου είπαν όταν έμαθαν ότι θέλεις να παντρευτείς; Προσπάθησαν να σε αποτρέψουν;
Ίσα-ίσα που μου είπαν "Μπράβο καλά κάνεις", εκείνοι που προσπάθησαν να με μεταπείσουν είναι κάποιοι από το δικό μου χώρο, που μου έλεγαν ότι δεν θα κάνει καλό στην πορεία μου και την καριέρα μου ένας γάμος, αλλά επειδή είμαι και αντιδραστικός αν μου πεις μην το κάνεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μη το κάνω. Βεβαία το γάμο μου δεν τον κάνω από αντίδραση, αλλά επειδή ήταν η κατάλληλη στιγμή στον κατάλληλο χρόνο με την καταλληλότερη γυναίκα του πλανήτη.

Θα κλάψεις στην τελετή; Γενικά είσαι ευαίσθητος άνθρωπος;
Είμαι πολύ ευαίσθητος, αλλά δεν μου αρέσει να κλαίω μπροστά στον κόσμο. Εντάξει ξέρω ότι το έκανα στο show, αλλά αν δακρύσω στο γάμο μου θα είναι για τη γυναίκα που αγαπάω

Τελικά άξιζε τον κόπο που άφησες την εκπομπή της Ελένης για να πας στο "Just the 2 of us";
Άλλη είναι η εμπειρία που κέρδισα στην εκπομπή της Ελένης και άλλη είναι αυτή του "Just the 2 of us" που πιστεύω ότι είναι πιο κοντά στη δουλειά μου. Στο show έδειξα ότι μπορώ να τραγουδήσω να χορέψω -αν και αυτό δεν φάνηκε πολύ- και γενικά ότι μπορώ να συμμετέχω σ΄ένα μιούζικαλ ή σε μια παράσταση με παρόμοιες ερμηνευτικές δυσκολίες.

Με ποιους έγινες φίλους στο show;
Κόλλησα πολύ με την παρέα του Μάρκου Σεφερλή, της Τέτας και του άντρα της, του Καραγκιαούρη, του Γιώργο Γιαννιά, της Ράνιας Κωστάκη της Στέλλα Καλή...

Θα τους πεις όλους;
Όχι, όχι εδώ σταματάω, αυτοί είναι μόνο.

Ποιος πιστεύεις ότι θα κερδίσει;
Έχω ήδη στο μυαλό μου κάποια υποψία και πιστεύω ότι αυτός που θα κερδίσει, είναι κάποιος που είναι κοντά στο νεανικό κοινό και πολύ κοντά στο Mega.

Τι εννοείς κοντά στο Mega;
Εννοώ ότι εμφανίζεται, ότι δουλεύει ήδη στο Mega!

Θα πήγαινες ξανά να δουλέψεις του χρόνου σε κάποιο πάνελ καθημερινής εκπομπής ή θέλεις πλέον να κάνει πράγματα πιο κοντά στην υποκριτική;
Κοίτα η δουλειά μου είναι ηθοποιός και δεν ονειρεύτηκα να γίνω πανελίστας. Αν κάποια εκπομπή μου προτείνει να συμμετάσχω παίρνοντας συνεντεύξεις ή παρουσιάζοντας πρεμιέρες θεάτρου θα το έκανα αλλά να είμαι καθημερινά σε κάποιο πάνελ όχι δεν θα το έκανα. Θέλω πλέον να είμαι κοντά στο θέατρο που το αγαπώ.

Ποια είναι πιο όμορφη από κοντά η Ζέτα Μακρυπούλια ή η Ελένη Μενεγάκη;
Είναι και οι δυο τους πολύ όμορφες και παρότι στην ομορφιά και στην εξωτερική εμφάνιση μοιάζουν πολύ, στο χαρακτήρα διαφέρουν εντυπωσιακά.

Έχεις περισσότερες επαγγελματικές προτάσεις πλέον;
Ναι φυσικά, ήδη μιλάω για δουλειά στο Mega και για μια θεατρική παράσταση, αλλά ακόμη δεν μπορώ να πω περισσότερα. Ελπίζω σύντομα!