Το καλύτερο κορμί του Hollywood, η αλλαγή-πάταγος & η σχέση της Μενεγάκη με το Βαρουφάκη

Γωγώ Φούντα
Το καλύτερο κορμί του Hollywood, η αλλαγή-πάταγος & η σχέση της Μενεγάκη με το Βαρουφάκη

Τα Σόδομα και τα Γόμορα και αυτή την εβδομάδα

Παρασκευή και 13 σήμερα, και σε περίπτωση που είστε λίγο προληπτικοί και σηκωθήκατε με μία ταραχή από το κρεβάτι, εμείς είμαστε εδώ για να σας κάνουμε να αισθανθείτε πολύ καλύτερα! Διότι φίλες και φίλοι, τι αξία έχουν οι δεισιδαιμονίες και η γκαντεμιά, μπροστά στο θαυμαστό κόσμο της showbiz η οποία για ακόμη μία εβδομάδα μεγαλούργησε; Γιατί μπορεί εμείς oι κοινοί θνητοί, να δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, και το Σαββατοκύριακο που ίσως καθόμαστε, να «ανοίγουν» οι ουρανοί, με αποτέλεσμα τελικά να μένουμε μέσα, αλλά οι celebrities του μάταιου τούτου κόσμου κατάφεραν και πάλι να κάνουν πράγματα και θαύματα, και φυσικά να φροντίσουν τα καμώματά τους να μαθευτούν σε όλες τις γωνιές του πλανήτη. Ας πάμε λοιπόν να δούμε τα θέματα που σας εντυπωσίασαν περισσότερο τις προηγούμενες μέρες.

Τη Sarah Jessica Parker, ως γνωστόν τη λατρεύουμε και την έχουμε κορώνα στο κεφάλι μας. Όχι τόσο οι άντρες, οι οποίοι δε συγκινούνται και πολύ από τα κάλλη της, αλλά κυρίως εμείς οι γυναίκες, που, με ελάχιστες εξαιρέσεις, είμαστε τεράστιες φανς, όχι μόνο της ίδιας αλλά και του Sex & The City βεβαίως βεβαίως. Ε λοιπόν, η Sarah, είπε να αποχωριστεί τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και τα εντυπωσιακά φορέματα, και να βάλει τζιν και μπαλαρίνες προκειμένου να... μαστορέψει! Ναι καλά καταλάβατε. Η star έγινε... μαστρό-Sarah, σήκωσε τα μανίκια και άρχισε να διαμορφώνει το νέο της γραφείο. Το περιμένατε εσείς αυτό από τη Sarah; Eμείς πάντως όχι!

Και πάμε τώρα σε μία αμφιλεγόμενη παρουσία η οποία μας έχει συνηθίσει σε extreme εμφανίσεις με αποτέλεσμα πλέον ό, τι κι αν κάνει να μην μας εντυπωσιάζει. Έλα όμως που η Lady Gaga, ενώ εμφανίζεται συνήθως σαν περιφερόμενος θίασος, αυτή τη φορά έκανε τη διαφορά! Εμφανίστηκε με κατακόκκινα μαλλιά, τα οποία όλως περιέργως, όχι μόνο της πήγαιναν, αλλά την έκαναν να μοιάζει και σχετικά φυσιολογικός άνθρωπος. Ομολογουμένως εντυπωσιαστήκαμε, και αν κρίνουμε από το πόσο καλά πήγε το συγκεκριμένο θέμα, μάλλον και εσείς. Συνεχίζουμε...

Το πιο περίεργο γεγονός της εβδομάδας, αναδείχθηκε αναμφισβήτητα το μεγάλο φάουλ της Elisabeth von Thurn and Taxis η οποία είναι editor-at-large στον τομέα του στυλ στην αμερικάνικη Vogue (αντιλαμβάνεστε για τι θέση μιλάμε)! Η κυρία αυτή λοιπόν, ανέβασε στο Instagram της τη φωτογραφία μιας άστεγης γυναίκας στους δρόμους του Παρισιού η οποία ξεφυλλίζει ένα τεύχος της Vogue, γράφοντας από κάτω: "Το Παρίσι είναι γεμάτο εκπλήξεις... και @voguemagazine αναγνώστες ακόμη και στις πιο αναπάντεχες γωνίες!". Περιττό να σας πούμε το τι ακολούθησε, με σύσσωμο τον κόσμο των social media να κράζει την εκκεντρική fashion editor, για ασέβεια. Όπως καταλαβαίνετε, η von Thurn and Taxis μετά από λίγο κατέβασε τη φωτογραφία, ενώ η Vogue έκανε τον... Κινέζο!

Και μετά τα κραξίματα, θα σας πάμε σε ένα θανατηφόρο κορμί, το οποίο ανήκει στην Eva Longoria. Όχι ότι θεωρήσαμε ποτέ, ότι η σέξι ηθοποιός δε διαθέτει εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά αυτό που είδαμε ξεπέρασε κάθε φαντασία. Στα 39 της χρόνια, δεν είναι και παιδούλα, εμφανίζεται με ένα φόρεμα το οποίο μπορεί να είχε αγοράσει και 5 ευρώ (και αναφέρουμε την τιμή μόνο και μόνο για να τονίσουμε ότι το ύφασμα ήταν πολύ απλό και θα τόνιζε οποιαδήποτε ατέλεια), φλατ σανδάλι, και πραγματικά μείναμε με το στόμα ανοιχτό! Τέτοιο σώμα, τόσο γυμνασμένο και σέξι είχαμε πολύ καιρό να δούμε! Να λοιπόν που οι καμπύλες, πάντα θα νικούν.

Ακόμη μία εμφάνιση που συζητήθηκε, ήταν και αυτή της Katie Holmes, αλλά δυστυχώς όχι για καλό. Βλέπετε η διάσημη ηθοποιός, εθεάθη με ένα λουκ, το οποίο δυστυχώς, δεν της πήγαινε καθόλου. Η 5 νούμερα μεγαλύτερη φόρμα, μπορεί στον Kanye West και την Miley Cyrus, να δείχνει super μοδάτη, αλλά στην Katie έδειχνε το λιγότερο άσχετη. Φυσικά και έλαβε τα σχόλιά της, και φυσικά και ήταν αρνητικά. Γιατί ο Τύπος δε συγχωρεί!

Και όπως συμβαίνει συνήθως, για να κλείσει όμορφα η εβδομάδα, σας έχουμε και νέα από το μέτωπο Ελένη Μενεγάκη. Όπως αναφέρει το gossip-tv.gr η διάσημη παρουσιάστρια κυριολεκτικά τα έχασε, όταν της έδειξαν ένα video από την εκπομπή Ελληνοφρένεια. Το video λοιπόν, στο οποίο είχε γίνει μοντάζ, έδειχνε το Γιάνη Βαρουφάκη, καλεσμένο στην εκπομπή της Ελένης. Όπως καταλαβαίνετε, όλοι ξέσπασαν σε γέλια, και φυσικά το συγκεκριμένο τρέιλερ, έγινε με συνοπτικές διαδικασίες viral.

Αυτά και από εμάς, για ακόμη μία εβδομάδα. Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, και τα λέμε την επόμενη Παρασκευή.