Η εγκυμοσύνη-έκπληξη, το σάστισμα της Μενεγάκη & η προκλητική συμπεριφορά των Bradgelina

Γωγώ Φούντα
Η εγκυμοσύνη-έκπληξη, το σάστισμα της Μενεγάκη & η προκλητική συμπεριφορά των Bradgelina

Tι συνέβη στη showbiz την εβδομάδα που μας πέρασε;

Aκόμη μία εβδομάδα έφτασε στο τέλος της φίλες και φίλοι, και όπως συμβαίνει συνήθως τον τελευταίο καιρό, τα γεγονότα ήταν πολλά και σημαντικά. Εκτός φυσικά από τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου, και την αργία της Τετάρτης που όσο να πεις έσπασε κάπως την ρουτίνα, η showbiz για ακόμη μία φορά, δεν ησύχασε καθόλου! Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι ίσως να μας απασχολεί περισσότερο η λάσπη που έχει περικυκλώσει τη χώρα, η αεροπορική τραγωδία και φυσικά οι πολιτικές εξελίξεις, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σας κάνουμε να ξεχαστείτε λίγο, και να ευθυμήσετε με τα καμώματα των διάσημων φίλων μας. Έχουμε και λέμε λοιπόν...

Οτιδήποτε κι αν βάλουμε για την Angelina Jolie και το Brad Pitt γίνεται αυτομάτως πρώτο θέμα, κάτι που φυσικά μαρτυρά την τεράστια αγάπη που τους έχετε, και την ακόμη μεγαλύτερη επιρροή που ασκούν παγκοσμίως. Αφού λοιπόν μάθαμε για τη δεύτερη προληπτική επέμβαση της Angie, αυτή τη φορά για την αφαίρεση των ωοθηκών της, πληροφορηθήκαμε και κάτι, που λίγο μας γκρέμισε τον μύθο του... αψεγάδιαστου αυτού ζευγαριού. Η Bibi Barba λοιπόν, η οποία δίδαξε τα 6 παιδιά των Bradgelina την γλώσσα των Αβοριγίνων, κατά τη διάρκεια παραμονής τους στην Αυστραλία, αποκάλυψε ότι κάθε τέκνο Jolie-Pitt, έχει τη δική του προσωπική νταντά, η οποία δεν το αφήνει στιγμή από τα μάτια της και του κάνει όλα τα χατίρια! Και τι να το κάνεις; Όταν είσαι 5 και καλείσαι να μάθεις τη γλώσσα των Αβοριγίνων, και 10 νταντάδες να είχες υπό τις... διαταγές σου, τα ψυχολογικά δεν τα γλιτώνεις!

Και πάμε τώρα στην Miley Cyrus και πιο συγκεκριμένα, στην αδερφή της. Διότι πλέον, επιτρέψτε μας να πούμε, η διάσημη τραγουδίστρια κινδυνεύει να γίνει βαρετή και αδιάφορη, καθώς ακόμα και γυμνή έξω από το Λευκό Οίκο να βγει, δε θα κάνει εντύπωση σε κανέναν. Τι γίνεται όμως με τη 15χρονη αδερφούλα Noah; Πόσες πιθανότητες τις δίνετε να είναι φυσιολογική; Μία; Καμία; Ε λοιπόν δεν είναι! Η νεαρή Noah, είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι με μωβ μαλλιά το οποίο μάλλον θέλει να μοιάσει στην μεγαλύτερη-εντελώς για τα πανηγύρια- αδερφή της. Αν όντως αυτό θέλει, εμείς με τη σειρά μας να της το ευχηθούμε.

Και πάμε τώρα σε μία χαρμόσυνη είδηση, που δεν είναι άλλη από μία διάσημη εγκυμοσύνη. Η Nicole Richie που λέτε, εμφανίστηκε με ένα στενό φορεματάκι, και μία υποψία κοιλιάς, και όπως ήταν φυσικό όλα τα sites συμπέραναν ότι είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί. Και γιατί όχι τελοσπάντων, μιας και η Nicole είναι 40 κιλά με το ζόρι, και οποιοδήποτε σημάδι πάχους μόνο σε εγκυμοσύνη θα μπορούσε να αποδοθεί. Η αλήθεια είναι ότι, είτε πάχυνε, είτε είναι έγκυος, καλό θα της κάνει και στις 2 περιπτώσεις.

Και πάμε τώρα σε μία απίστυετη και τεράστια αλλαγή, η οποία σας τράβηξε πολύ το ενδιαφέρον, και μάλλον σας άρεσε κιόλας! Μιλάμε για την Tyra Banks η οποία αποφάσισε να γίνει μία άλλη, και να κόψει τα μαλλιά της ala garcon. Λίγες θα το επιχειρούσαν, και ακόμα λιγότερες δεν θα το μετάνιωναν, αλλά βρε παιδιά... Της πάει τόσο πολύ που φαίνεται σαν κοριτσάκι! Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε όσες τολμούν!

Και αφού μιλήσαμε προηγουμένως για... τρίχες, λέμε να μείνουμε στο ίδιο ή έστω σε παρόμοιο θέμα. Η Jourdan Dunn, το διάσημο supermodel, αποκάλυψε πρόσφατα μία λεπτομέρεια για την εμφάνισή της, που μας έκανε να τη συμπονέσουμε. Τα μαλλιά της λοιπόν, είναι ολοσχερώς κατεστραμμένα, μιας και λόγω του επαγγέλματός της, όλα αυτά τα χρόνια έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ. Μάλιστα, όπως η ίδια δήλωσε, τα φυσικά της μαλλιά είναι όσα και ενός μωρού, κάτι που την αναγκάζει να φοράει συνεχώς τρέσσσες και extensions. Να ένας πολύ βασικός λόγος για τον οποίο δεν έχουμε γίνει μοντέλα! Ακόμα...

Kαι πάμε και στο αγαπημένο μας gossip-tv.gr και στην ακόμα πιο αγαπημένη μας Ελένη Μενεγάκη, την οποία λατρεύετε και το ξέρουμε. Η Ελένη λοιπόν, το έπαθε για ακόμη μία φορά το σοκ της, όταν καλεσμένη στην εκπομπή της, ήρθε μία φίλη από τα παλιά, και πιο συγκεκριμένα ένα μοντέλο, με το οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν. H Eλένη σάστισε, και το θέμα χτύπησε κόκκινο!

Αυτά λοιπόν και από εμάς. Καλό Σαββατοκύριακο και καλού κακού αρχίστε να κάνετε τις ετοιμασίες για Πάσχα! Είναι πολύ πιο κοντά απ΄όσο νομίζουμε!