Τα κλάματα της Suri Cruise, η αδυνατισμένη Σίσσυ Χρηστίδου και η φωτό της Kate Middleton

Ερμιόνη Σαρρή
Τα κλάματα της Suri Cruise, η αδυνατισμένη Σίσσυ Χρηστίδου και η φωτό της Kate Middleton

Τα πιο hot νέα της εβδομάδας με ένα και μόνο κλικ

Άλλη μία εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και μπορούμε να ομολογήσουμε πως κύλησε γρήγορα και ανώδυνα. Και ενώ οι περισσότεροι στην Αθήνα το απόγευμα της Τρίτης φωτογραφίζαμε τον πορτοκαλο-κόκκινο ουρανό, οι αγαπημένοι μας celebrities εκτός συνόρων γιόρταζαν το Hollywood, έχασαν τον ύπνο τους λόγω των δημοσιευμάτων και έκαναν σούπερ σέξι εμφανίσεις. Πριν, λοιπόν, αφήσουμε τους υπολογιστές μας σε αδράνεια (yeahhh, It's Friday again), είπαμε να θυμηθούμε τα πιο juicy θέματα της εβδομάδας.

Ξεκινάμε το ταξίδι μας από το Hollywood και από το πάλαι πότε διάσημο-και αγαπημένο- ζευγάρι Tom Cruise και Katie Holmes. Τα κλάματα της μικρής Suri, ενώ ήταν κλεισμένη στο μπάνιο του σπιτιού τους έγιναν το πρώτο θέμα συζήτησης στα juicy news. Οι γονείς της πάλι έμεναν αμέτοχοι στην εικόνα αυτή.

Και συνεχίζουμε με κάτι από το παρελθόν, αφού φωτογραφίες της Kate Middleton από το 2002 ήρθαν στην επιφάνεια και δεν ξέρουμε κατά πόσο χάρηκε. Η εικόνα της από τότε έχει αλλάξει ριζικά και μάλλον θα ήθελε να τις κρατήσει καλά κρυμμένες σε ένα μπαούλο στη γωνία της ντουλάπας της. Άραγε, ντύθηκε κάτι για το Halloween η Kate; Οι celebrities πάντως τίμησαν δεόντως την αμερικάνικη αυτή γιορτή και δεν έχασαν ούτε ένα πάρτι. Και εμείς κάπως έτσι δεν κάνουμε μόλις φτάνουν οι απόκριες;

Και μετά τις Halloween μεταμοφώσεις, κατέφθασε και μία πέρα για πέρα αληθινή. Έξι μήνες μετά την απογοητευτική-και μεθυσμένη- του εικόνα ο Jonathan Rhys Meyers εμφανίστηκε στους δρόμους του Μαϊάμι σαν άλλος άνθρωπος. Καλέ αυτός έγινε πολύ σέξι.

Σέξι όμως παρουσίες υπάρχουν και στην Ελλάδα για αυτό θα αφήσουμε το Hollywood και θα προσγειωθούμε σε ελληνικά εδάφη. Η Σίσσυ Χρηστίδου πόσταρε τη φωτογραφία που θα πείσει κάθε γυναίκα πως οι κόποι μίας δίαιτας ανταμείβονται. Και θα κλείσουμε την εβδομάδα μας με ένα θέμα μόδας και ομορφιάς, αφού η Κατερίνα Καινούργιου με την τελευταία της φωτογράφιση για γνωστό περιοδικό μας... εκδικείται. Ναι, ναι δείτε την και... καλό σας Σαββατοκύριακο.

Ραντεβού την άλλη Παρασκευή (εμείς εδώ θα είμαστε πάντως) με πολλά πολλά juicy news!