Κωστόπουλος- Μενεγάκη- Σπυροπούλου: Η φετινή μάχη κρίθηκε!

Κωστόπουλος- Μενεγάκη- Σπυροπούλου: Η φετινή μάχη κρίθηκε!

Οι νικητές και οι χαμένοι της τηλεοπτικής σεζόν

Οι απολογισμοί δεν είναι ποτέ ευχάριστοι εκτός και αν είσαι ο αδιαμφισβήτητος νικητής, αλλά ακόμη και έτσι κάθε τηλεοπτική χρονιά που φτάνει στο τέλος της είναι μια ευκαιρία για απολογισμό, για αυτοκριτική για μεγάλες αλήθειες

Όπως και να τα δεις τα πράγματα στην τηλεόραση αυτοί που ξεχώρισαν και έκαναν την διαφορά είναι μετρημένα κουκιά
Αφού κανείς δεν κάνει τέχνη ώστε να υπάρχει μια έστω και και πενιχρή δικαιολογία- οι αριθμοί, τα νούμερα τηλεθέασης είναι ο δήμιος της επιτυχίας ή της αποτυχίας. Είναι αυτά που θα κρίνουν ποιος θα χάσει το κεφάλι στο τέλος και ποιος θα τη βγάλει καθαρή

Σε λίγες μέρες , άντε το πολύ εβδομάδες οι περισσότεροι παρουσιαστές θα ξεκινήσουν τις διακοπές τους, και οι μισοί θα επιστρέψουν στη δουλειά και οι υπόλοιποι θα μείνουν σε μόνιμες διακοπές.

Στη χρονιά λοιπόν που φτάνει στο τέρμα της μπορούμε να πούμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη είναι οι απόλυτοι νικητές. Μπορεί όλη τη χρονιά να τους έχουμε σούρει πολλά για την ποιότητα της εκπομπής, το κακό χιούμορ και τη χαμηλή αισθητική κυρίως των συνεργατών με αρχηγό τη Σάσα Σταμάτη, η νίκη τους όμως είναι ξεκάθαρη
Και μεταξύ μας δεν ήταν και εύκολη. Συνήθως το κοινό σε τόσο δραματικές αλλαγές δεν ανταποκρίνεται θετικά. Ο Γιώργος η Φαίη ..άντε και η Σταμάτη, έκαναν την έκπληξη και πήραν τον κόσμο μαζί τους και μάλιστα φέτος που είχαν και σοβαρό ανταγωνισμό απέναντι.

Και οι απέναντι είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού που παρότι ξεκίνησαν σαν το καλό και άκαυστο χαρτί δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και έμειναν στη μετριότητα που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι χρυσή.
Αν κάποιος θέλει να χρυσώσει το χάπι θα βρει αρκετες και μάλιστα απίστευτες δικαιολογίες. Ήταν αρχή, δεν είχαν καλό lead in, δεν , δεν δεν... όμως τη αλήθεια καλώς ή κακώς όλοι την ξέρουμε.

Από την άλλη η Ελένη Μενεγάκη είναι μια κατηγορία από μόνη της, είναι trademark, είναι αυτή για την οποία θέλουμε τα ξέρουμε τα πάντα εντός και εκτός πλατό. Μπορεί να μην σκίζει από τηλεθέαση, αλλά ειλικρινά δεν το χρειάζεται κι όλας. Και μόνο να βήξει, φτάνει για να έχει γίνει είδηση και εκεί φαίνεται η δύναμη στην τηλεόραση.

Η μάχη μεταξύ Δούκισσα και Ζέτας έχει κριθεί και η Δούκισσα την κέρδισε. Όσο καλή παρουσιάστρια και αν είναι η Ζέτα, που είναι και μάλιστα με διαφορά από την πρώτη, δυστυχώς αν μια εκπομπή δεν πάει καλά, θα το επωμίζεται πάντα ο παρουσιαστής. Έτσι ήταν πάντα και έτσι θα παραμείνει.

Και υπάρχουν και οι περιπτώσεις που ασχέτως εκπομπή ο παρουσιαστής ενδιαφέρει περισσότερο από το προϊόν, όπως συμβαίνει στην περίπτωση της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που τελειώνει τη φετινή χρονιά με τη σιγουριά, τα εξώφυλλα και τον αέρα της νικήτριας.

Άντε και του χρόνου!