Μήπως η Ελένη Μενεγάκη έχασε τον έλεγχο;

Μήπως η Ελένη Μενεγάκη έχασε τον έλεγχο;

Οι ρωγμές στη δημόσια εικόνα της

 

Τελικά ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, ακόμη κι αν έχεις κάνει όλες της προσπάθειες του κόσμου για να το προφυλάξεις, ακόμη κι αν έχεις τη δύναμη δύο τεράστιων καναλιών και κολλητούς ή έστω καλούς γνωστούς δημοσιογράφους και εκδότες. Μπορεί να φταίει βέβαια ότι ζούμε σε μια εποχή που λόγω internet χιλιάδες άνθρωποι ελέγχουν τα Μέσα και άρα δεν μπορεί να υπάρξει πια κανενός είδους έστω και εντός εισαγωγικών λογοκρισία.

Πάντως γεγονός είναι πως ό,τι έχτιζε χρόνια ολόκληρα η Ελένη Μενεγάκη ως εικόνα και δημόσιο πρόσωπο έχει αρχίσει να φαίνεται ότι έχει ρωγμές. Η δικαστική διαμάχη με τον Γιάννη Λάτσιο και οι λεπτομέρειες του διαζυγίου που έχουν δει το φως της δημοσιότητας με χαρακτηρισμούς και κατηγορίες που ναι μεν μπορεί να συμβούν σε οποιοδήποτε σπίτι (όλοι άνθρωποι είμαστε ανώνυμοι και επώνυμοι) αλλά κανείς δεν φανταζόταν ότι Μενεγάκη και Λάτσιος θα έφταναν εκεί.

Όλα αυτά μαζί με τα δικαιολογημένα νεύρα της Ελένης Μενεγάκη δίνουν πια μια τελείως διαφορετική εικόνα απ αυτή που πιστεύαμε. Είναι όμως τελικά αυτό κακό; Αν το σκεφτούμε λογικά δεν είναι καθόλου κακό. Τουναντίον είναι πιο λογικό και πιο "υγιές" απ' αυτό το ψεύτικο και ρετουσαρισμένο που βλέπαμε τόσα χρόνια στα περιοδικά και μας άγχωναν γιατί εμείς ζούσαμε μια απλή ζωή, ενώ οι άλλοι ζούσαν "παραμυθένια".

Ε λοιπόν καλό είναι να βλέπεις ότι δεν υπάρχουν "παραμυθένιες" ζωές απλώς κανονικές ζωές ανθρώπων που είναι περισσότερο ή λιγότερο ευτυχισμένοι.