H εμμονή της Kim Kardashian, το πιθηκάκι Miley Cyrus και το σεξ... κατά της κρίσης

H εμμονή της Kim Kardashian, το πιθηκάκι Miley Cyrus και το σεξ... κατά της κρίσης

Η άλλη πλευρά της επικαιρότητας, από τον Μίστερ Χάιντ.

Για μια ακόμη εβδομάδα οι celebrities έκαναν τις εμφανίσεις τους, οι paparazzi τη δουλειά τους και ο κόσμος του θεάματος έγινε άνω-κάτω. Για αυτό και εμείς ξαναγράφουμε την ιστορία της showbiz με τον δικό μας τρόπο. Και με αρκετές δόσεις ειρωνίας.

Τελικά showbiz χωρίς Kim Kardashian δεν μπορεί να υπάρξει. Και η ατάλαντη tv-persona, μετά τη γέννηση της κόρης της, αντί να δείχνει πόσο καλή μητέρα είναι, έχει βαλθεί να αποδείξει σε όλους πόσο σέξι είναι. Για αυτό όλος ο κόσμος έμεινε με ανοικτό το στόμα, με τη νέα της καυτή εμφάνιση. Και βλέποντας το θέμα «Η super sexy εμφάνιση της Kim Kardashian: Δε θα πιστέψετε τι φόρεσε και μας... πέταξε τα μάτια έξω (φωτός)» μέχρι και εγώ εντυπωσιάστηκα. Φυσικά όχι με το τι φορούσε η Kim, αλλά το τι... δεν φορούσε. Α, ναι και ότι συνεχίζει να είναι μια παχουλή αδιάφορη διάσημη. Μήπως να κάνει 3-4 πλαστικές να τελειώνουμε;

Χαμός, σου λέει, έγινε στο Hollywood καθώς η Kristen Stewart αποφάσισε να τα πετάξει όλα από πάνω της, στα γυρίσματα της νέα της ταινίας. Και μπήκα και εγώ στον πειρασμό να δω τις φωτογραφίες της. Και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείται sex symbol. Γιατί σέξι δεν την έλεγες, αλλά ατσούμπαλη σίγουρα. Τελικά είμαστε πολύ λιγούρια εμείς οι άντρες και κάνουμε θεές κάτι τελειωμένες!

Πάντως η Stewart έδωσε πολύ τροφή στη showbiz την περασμένη εβδομάδα. Οι κακές γλώσσες λένε ότι τα έχει πάρει με τον Robert Pattinson επειδή βγαίνει με μια γνωστή της και αυτό δεν είναι σωστό. Έχεις δίκιο Kristen μου. Κανονικά ο Robert θα έπρεπε να σε είχε κερατώσει με όλες τις συμπρωταγωνίστριες του για να είναι σωστός άντρας στα μάτια σου. Ρε, έχουμε τρελαθεί εντελώς.

Έξαλλη είναι το τελευταίο διάστημα η Jeniffer Lawrence, γιατί λέει πως όλοι ασχολούνται με τα κιλά της. Και τα έχει πάρει τόσο πολύ στο κρανίο που απείλησε πως «Την επόμενη φορά που κάποιος θα μου αναφέρει την λέξη δίαιτα, θα του πω απλά, άντε γ*****υ». Και ναι, ρε Jeniffer, θα το πεις. Και στη τελική πόσο κακό είναι αυτό; Δηλαδή από πότε το γ*****ι είναι κακό. Μήπως να το αρχίσεις και εσύ, για να ξελαμπικάρεις λιγάκι. Όχι, λέω εγώ τώρα.

Τι μου λες; Η Miley Cyrus αποκάλυψε γιατί βγάζει τη γλώσσα της στις φωτογραφίες και είπε ότι το κάνει γιατί δεν της αρέσει να χαμογελάει. Κοίτα να δεις που εγώ νόμιζα ότι το έκανε χωρίς λόγο. Για παράδειγμα, πως το κάνουν οι μαϊμούδες όταν βλέπουν κάμερα; Ένα τέτοιο πράγμα. Λες την επόμενη εβδομάδα να μας αποκαλύψει γιατί δείχνει το στήθος της; Αυτό θέλω να μάθω εγώ.

Btw αν το επόμενο διάστημα κανέναν γονιός δεν θα θέλει να κρατήσει τα παιδιά σας (βλέπε εγγόνια τους) προκειμένου να βγείτε έξω το βράδυ, να ξέρετε ότι δεν φταίνε αυτοί, αλλά η οικογένεια Beckham. Αυτό είναι το αποτέλεσμα όταν αποκαλύπτεις ότι ο David και η Victoria αγόρασαν στις μαμάδες τους αυτοκίνητα αξίας 100.000£, επειδή κάνουν baby sitting στα παιδιά τους.

Κάτι για το τέλος και έφυγα για αυτή την εβδομάδα. Για να ξέρετε, το πρωινό σεξ δεν κάνει μόνο καλό στην υγεία, αλλά και στην απόδοση μας στη δουλειά. Γιατί άλλο πράγμα να πηγαίνεις στο γραφείο έχοντας φάει μουρμούρα πρωί-πρωί και άλλο όταν έχεις ένα χαμογελάκι μέχρι τα αυτιά.

Για αυτό, πάμε όλοι να στηρίξουμε το πρωινό σεξ, για να βγούμε από την κρίση.