Η εξωτική Μενεγάκη, o Sean Penn είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος και... το σωστό το dirty talk!

Η εξωτική Μενεγάκη, o Sean Penn είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος και... το σωστό το dirty talk!

Για μια ακόμη εβδομάδα οι celebrities έκαναν τις εμφανίσεις τους, οι paparazzi τη δουλειά τους και ο κόσμος του θεάματος έγινε άνω-κάτω. Για αυτό και εμείς ξαναγράφουμε την ιστορία της showbiz με τον δικό μας τρόπο. Και με αρκετές δόσεις ειρωνείας.

Ok, να λέμε την αλήθεια. Μέσα στην περίοδο των γιορτών δεν περιμέναμε να γίνουν και πολλά πράγματα που θα φέρουν τα πάνω-κάτω στον κόσμο της showbiz. Και τελικά είχαμε δίκιο - τουλάχιστον στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι προτίμησαν να περάσουν χαλαρά τις γιορτές τους. Αλλά όχι όλοι.

Η Ελένη Μενεγάκη για παράδειγμα πήγε στις Μαλβίδες για ξεκούραση ως γνήσια σταρ. Και έπεσαν να τη φάνε κάποιοι επειδή είναι περίοδος οικονομικής κρίσης. Ναι, ok, καλά όλα αυτά, αλλά στην τελική τα δικά της λεφτά χάλασε και όχι του δημοσίου, όπως κάποιοι άλλοι παλιότερα χρόνια.

Και γιατί να μας ενοχλεί; Αυτό δεν κάνουν και τόσοι διάσημοι στο εξωτερικό; Γιατί δεν ζητάμε τα ρέστα από αυτούς; Λέω εγώ τώρα...

Γιατί τελικά αυτές οι χειμωνιάτικες διακοπές είχαν πολύ άρωμα καλοκαιριού.

Για παράδειγμα η Charlize Theron ξεκουράστηκε στη Χαβάη. Όπως και ο Sean Penn. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Οι φήμες ήδη μιλάνε για έναν νέο έρωτα του Hollywood.

Τι να πεις τελικά για τον Penn. Ο άνθρωπος έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας, καθώς πολλές ωραίες του κινηματογράφου έχουν περάσει από το κρεβάτι του. Ένα πράγμα σαν τον Τόλη Βοσκόπουλο δηλαδή!

Στη θάλασσα την έβγαλε όμως και η Stephanie Seymour και προκάλεσε κατάθλιψη σε ορισμένες κυρίες. Το γνωστό (πρώην) μοντέλο έχει πατήσει τα 45, αλλά όταν τη βλέπεις με μαγιό δεν το καταλαβαίνεις. Κορμάρα, σου λέει.

Κορίτσια ψύχραιμα. Μην σας παίρνει από κάτω. Απλά μήπως ήρθε η ώρα για λίγη γυμναστική; Περνάει ο καιρός, η περίοδος που θα βγείτε στις παραλίες πλησιάζει, όπως και η περίοδος της γκρίνιας και του «πώς είμαι έτσι»! Τι νομίζετε; Ότι η Seymour περνάει τον χειμώνα της χαλαρά; Θέλει αγώνα αυτό το κορμί.

Επιτέλους! Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα για την οικογένεια Kardashian, αλλά τελικά μας έβγαλε από τη μιζέρια μας η Khloe. Αποκάλυψε πως η μητέρα της, η γνωστή-τρελή Kris Jenner, ήθελε να της κάνει πλαστική στη μύτη όταν ήταν 9 ετών.

Τελικά τη γλίτωσε και δηλώνει περήφανη που δεν έχει κάνει καμία πλαστική στη ζωή της!

Και τώρα καταλάβαμε γιατί η Khloe έχει αυτή τη μύτη. Τα ίδια έλεγε και ο Πινόκιο μικρός και είδαμε τα αποτελέσματα!

Διαβάσαμε και τον οδηγό επιβίωσης για dirty talk και πολύ μας άρεσε. Είναι αλήθεια, χρειάζονται και αυτά σε μια σχέση. Και συμφωνούμε ως άνδρες και στις 5 συμβουλές που δίνει το Queen.

Μια ακόμα συμβουλή από εμάς όμως. Αν είναι να τα πεις τα βρώμικα τα λόγια τα μεγάλα σαν να διαβάζεις τις ειδήσεις στη κρατική τηλεόραση, καλύτερα να το αφήσεις. Γιατί ωραία η ατμόσφαιρα, αλλά αν δεν έχεις και τον κατάλληλο τόνο στη φωνή μην περιμένεις και πολλά!

Καλή (και... dirty) χρονιά να έχουμε.