Το boob-story της Άννα Βίσση, η λεσβία Miley Cyrus και βασικά μαθήματα αποπλάνησης

Το boob-story της Άννα Βίσση, η λεσβία Miley Cyrus και βασικά μαθήματα αποπλάνησης

O Mίστερ Χάιντ και η άλλη πλευρά της επικαιρότητας.

Για μια ακόμη εβδομάδα οι celebrities έκαναν τις εμφανίσεις τους, οι paparazzi τη δουλειά τους και ο κόσμος του θεάματος έγινε άνω-κάτω. Για αυτό και εμείς ξαναγράφουμε την ιστορία της showbiz με τον δικό μας τρόπο. Και με αρκετές δόσεις ειρωνείας.

Το ξέρουμε εδώ και χρόνια πως η Άννα Βίσση είναι η απόλυτη ελληνίδα popstar. Δεν υπάρχει και μεγάλη αμφιβολία για αυτό. Ωστόσο τώρα το επιβεβαίωσε και η ίδια: είναι μια pop star με διαφορά στήθους! Οι τελευταίες φήμες λένε ότι η Αννούλα μεγάλωσε λίγο ακόμα το στήθος της.

Εγώ θα πω «κακίες». Που ξέρεις, μπορεί να φοράει κανένα σουτιέν Victoria's Secret που τα κάνουν όλα να δείχνουν τούμπανα.

Αλλά και έτσι να μην είναι, χαλαρώστε λίγο. Και που το έκανε ποιον πήραξε; Την ίδια σίγουρα όχι. Τον σύντροφό της (όποιος κι αν είναι αυτή την περίοδο δηλαδή); Με τίποτα. Άρα;

Αλλά από φήμες στην Ελλάδα πάμε καλά αυτή την περίοδο. Διάβαζα ένα θέμα για την Αγγελική Ηλιάδη και τα κορίτσια αναρωτιόντουσαν: «Της χάρισε ο αγαπημένος της Σάββας Γκέντσογλου μονόπετρο; Είναι όντως έγκυος στο δεύτερο παιδί της;» και άλλα τέτοια ωραία.

Από την πλευρά τους τα αγοράκια αναρωτιόντουσαν: «Είναι όντως ποδοσφαιριστής ο Σάββας Γκέντσογλου; Και αν ναι πότε θα βάλει κανένα γκολ;».

Είδες διαφορά που υπάρχει στον τρόπο σκέψης; Η νύχτα με τη μέρα!

Και πάνω που λες ότι δεν γίνεται η Miley Cyrus να το... τερματήσει άλλο, ανοίγει το στοματάκι της και τρέχουμε να κρυφτούμε. Η ότι να' ναι celebrity έγραψε περήφανα στο Twitter της «πείτε με λεσβία, αλλά όχι άσχημη».

1. Μαρή, δεν ξέρεις ότι οι λεσβίες κατά 99.9% είναι άσχημες στην πραγματικότητα; Οι μοναδικές ωραίες λεσβίες που υπάρχουν είναι στις τσόντες. Μόνο. Εκεί. Πάλι καλά που υπάρχουν οι bisexual και σώζεται ο μύθος. Είναι κάτι σαν την ιστορία της «καυτής νοσοκόμας». Και πέρασα μια περίοδο με... διαρκείας στο νοσοκομείο. Δεν το λέω έτσι.

2. Ηλίθια μπορούμε να σε λέμε; Εκεί είσαι δυνατή πάντως.

Τελικά έχουν δίκιο αυτοί που λένε πως μια ερωτική απογοήτευση καταστρέφει τις γυναίκες (τουλάχιστον για μια περίοδο). Εγώ δεν το έχω δει γιατί οι πρώην μου κάνουν πάρτι με το που χωρίζουμε, αλλά βλέποντας τη Vanessa Paradis με έπιασε κατάθλιψη. Ok, ξέρω, σε άφησε ο Johnny Depp για την Amber Heard (ποιος δεν θα το έκανε στη θέση του;) αλλά από sexy μοντέλο να γίνεις θεία της διπλανής πόρτας πάει πολύ.

Και κοντό μαλλί και παντελόνι λες και τελείωσε η εκπαίδευση στο στρατό και μπλούζα που απλά δείχνει πόσο μικρό στήθος έχεις; Όλα τα λάθη σε μία εμφάνιση; Καταστράφηκε η φαντασίωσή μας!

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η Τατιάνα Στεφανίδου κατάφερε να εκνευρίσει τον Πέτρο Κωστόπουλο με κάτι δηλώσεις που έκανε στον Θέμο Αναστασιάδη, όπου είπε ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν θα παρουσίαζε ποτέ πρωινό.

Τις δηλώσεις της Στεφανίδου για τον Ευαγγελάτο δεν θα τις σχολιάσω - άλλωστε έχει (απο)δείξει τι παρουσιάζει ο γνωστός δημοσιογράφος. Αλλά μεταξύ μας τώρα, πόσο δύσκολο είναι να νευριάσεις τον Κωστόπουλο; Πες του «πάχυνες» και τα κατάφερες! Έτσι έχω ακούσει δηλαδή.

Διάβασα με ενδιαφέρον το θέμα «Ολική επαναφορά. 7 τρόποι για να τον αποπλανήσετε σήμερα!» και θέλω να δώσω μια ακόμα φορά από τη στήλη συγχαρητήρια στην Πέπη Τυλιγάδη για τις συμβουλές που δίνει στις γυναίκες για τον έρωτα και το σεξ.

Δεν θα σχολιάσω τη ζουζουνιάρικη αγκαλίτσα (για ευνόητους λόγους), ούτε το μπουγέλο (βρέξε με σε ανύποπτη φάση και ξυπνάει ο κάφρος μέσα μου), αλλά πάνω-κάτω συμφωνούμε.

Βέβαια, να το ξέρετε, προτιμάμε την υποδοχή στο σπίτι με εσώρουχα. Πιο γρήγορο και στην τελική θα μας αποπλανήσετε.