Τα νεύρα της Ελένης, η «πλαστική» Kim και τα ψέματα του Sex and the City

Τα νεύρα της Ελένης, η «πλαστική» Kim και τα ψέματα του Sex and the City

Φήμες, πλαστικές και απομυθοποίηση. Ο Μίστερ Χάιντ βλέπει την επικαιρότητα αλλιώς.

Τι πράγμα και αυτό στην ελληνική showbiz. Να μην μείνουμε μια εβδομάδα χαλαροί. Όχι, όλο και κάτι να υπάρχει. Και να μου πεις ότι έχουμε και 100 stars; Πέντε νοματαίοι είναι, πως καταφέρνουν να μπλέκονται έτσι, ακόμα δεν έχω καταλάβει.

Έξαλλη, που λες είναι η Ελένη Μενεγάκη με τη Χριστίνα Πολίτη. Ποιο είναι το... αμάρτημα της τελευταίας; Ότι αναφέρθηκε σε αυτήν, στον Μάκη Πανζόπουλο και στη σχέση τους. Δηλαδή μιλάμε για... κρατικό μυστικό!

Δεν λέω, δεν είναι ωραίο να σχολιάζουν οι άλλοι τη σχέση σου. Αλλά αν δεν θέλεις κιόλας, κρατάς και ένα low profile. Έτσι τα ξέρω εγώ αυτά. Όχι από τη μία βασίλισσα (της τηλεόρασης) και από την άλλη next door girl.

Btw ούτε η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν κάνει έτσι όταν ασχολούνται με τα άπλυτα του παλατιού. Και αυτή φοράει και στέμμα.

Να ήταν μόνο η Ελένη όμως; Τις περασμένες εβδομάδες είχαμε τις φήμες για τον Πέτρο Κωστόπουλο και το τι γίνεται με το πρωινό, τώρα έχουμε τον Νίκο Μουτσινά και όσους λένε ότι φεύγει από τον Alpha.

Όχι, δεν έχουμε παράπονο. Μην ασχολούμαστε με τους ίδιους, να έχουμε ποικιλία ανάμεσα στους 5 νοματαίους. Και είδες συγχρονισμός, πώς αφήσαμε τον έναν και πιάσαμε τον άλλον; Ούτε οι σκυταλοδρομίες στους Ολυμπιακούς Αγώνες τέτοιες επιτυχημένες αλλαγές.

Στο εξωτερικό πάντως έχουν άλλα βάσανα. Εμφανισιακά. Η Kim Kardashian ετοιμάζεται για νέα πλαστική, αλλά αυτό που σόκαρε τους πάντες είναι ότι θα την κάνει στα χέρια.

Τι σοκάρεστε καλέ; Αφού δεν έχει μείνει και κανένα άλλο σημείο ανέπαφο στην Kim. Μόνο οι κάλοι και τα νύχια (και για αυτά δεν παίρνουμε όρκο)!

Ωραία η Victoria Beckham. Και καλή καρδιά. Η τραγουδίστρια, ηθοποιός, επιχειρηματίας, fashion designer, κορίτσι λάστιχο πήγε στο Cape Town της Νότιας Αφρικής για να υποστηρίξει έμπρακτα τον οργανισμό Born Free. Και έβγαλε και μερικές φωτογραφίες.

Ωραία κίνηση, μαζί της, έδειξε και το ανθρώπινο πρόσωπό της. Ή τουλάχιστον αυτό που υπάρχει πίσω από τις πλαστικές. Και όχι, η Victoria δεν χαμογελάει, όχι επειδή είναι ξινή, απλά δεν... μπορεί. Μάλλον από τις επεμβάσεις.

Τα λέγαμε εμείς παλιότερα για τα ψέματα του «Sex and the City» και δεν μας πιστεύατε. Ε, να και η μεγαλύτερη απόδειξη. Το ποτό που έκανε must η Sarah Jessica Parker και οι φίλες της, ούτε που το είχε δοκιμάσει ποτέ.

Άντε να τελειώνουν τα παραμύθια σιγά-σιγά.