Οι «πρώην» του Πέτρου, τα λάθη της Καινούργιου και η αποκάλυψη του τέλειου άνδρα

Οι «πρώην» του Πέτρου, τα λάθη της Καινούργιου και η αποκάλυψη του τέλειου άνδρα

Διακοπές, μέλλον, διαζύγια και σχέσεις. Ο Μίστερ Χάιντ βλέπει την επικαιρότητα αλλιώς.

Τι είναι για σένα το καλοκαίρι; Μα φυσικά ζέστη, ήλιος, διακοπές, θάλασσα, χαλάρωση, κρεπάλες, τρέλες, ξεκούραση. Και φυσικά αλλαγές. Βλέπεις μέσα στο καλοκαίρι κάποιοι αλλάζουν ζωή, κάποιοι άλλοι γκόμενες, φυσικά δουλειές. Ακόμα και φίλους.

Όπως και η Κατερίνα Καινούργιου, που όπως φαίνεται έχασε την κολλητή της Μαρία Ηλιάκη. Οι φήμες θέλουν την τελευταία να είναι αρκετά εκνευρισμένη με τη Κατερίνα, γιατί θα έχει καλοκαιρινή εκπομπή που βασίζεται σε δικές της ιδέες. Τουλάχιστον έτσι λέει η ίδια.

Και όπως φαίνεται το Κατερινάκι θα έχει δύσκολο καλοκαίρι, καθώς έχει καταφέρει να εκνευρίσει πολύ κόσμο - μία την Ηλιάκη, γιατί παίζει με τις ιδέες της, μία την Φουρέιρα καθώς στέλνει μήνυμα στον Γιώργο Σαμαρά. Αφού βρε Κατερίνα μου το βλέπεις, κίνηση και καταστροφή είσαι, άσε τα σχέδια, βρες ένα χόμπι να περάσει η ώρα.

Πάντως, η Ηλιάκη εκπομπή μπορεί να μην έχει, αλλά έχει το Instragram και εκεί φαίνεται πολύ. Ό,τι «κλικ» και να κάνεις πρώτη μούρη στο Καβούρι το Μαράκι, όπως αυτή η selfie με τις νέες κολλητές της Μαίρη Συνατσάκη και Ράνια Θρασκιά.

Μια συμβουλή όμως προς την Ηλιάκη: αν θέλεις να σε προσέξουν περισσότερο καλό είναι να ανεβάζεις και καμιά sexy πόζα. Έτσι ανεβαίνουν οι μετοχές και παίρνεις εκπομπή στην τηλεόραση. Αφού τα ξέρεις, εγώ θα σου τα λέω;

Βέβαια άλλοι κάνουν πιο σοβαρές αλλαγές μέσα στο καλοκαίρι. Όπως ο Πέτρος Κωστόπουλος, που η είδηση του χωρισμού του με την Τζένη Μπαλατσινού προκάλεσε σοκ στη showbiz. Και πλέον έκλεισε ο κύκλος των «πρώην» για τον Πέτρο.

Πρώην μεγαλοεκδότης, πρώην πρωινατζής, πρώην ιδιοκτήτης ακινήτου στη Μύκονο, πρώην σύζυγος. Πολλά «πρώην» μαζεύτηκαν, η αλήθεια να λέγεται.

Τι; Καλοκαίρι και θα είχε Kardashian; Η Kim που λες έκανε νέα εμφάνιση στους δρόμους και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοικτό. Και έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται πώς προκαλεί τόσο πανικό με την έλλειψη γούστου της.

Βρε καλή μου, τόσα λεφτά έχεις. Γιατί δεν παίρνεις έναν στυλίστα για να μην σε κοροϊδεύει ο κόσμος; Άντε έναν ψυχολόγο για να βρει το παιδικό σου τραύμα που ντύνεσαι σαν καρναβάλι.

Φυσικά για το τέλος κράτησα τις σχέσεις - καλοκαίρι είναι, τους αξίζουν. Με ενδιαφέρον διάβασα το θέμα «Υπάρχει ο κος Τέλειος;» με την Πέπη Τυλιγάδη να συνεχίζει να αναλύει τον έρωτα και να ψάχνει τον τέλειο άντρα, τον άντρα τον σωστό. Καλή επιτυχία στο κορίτσι.

Διάβασα λοιπόν τα 15 χατίρια που αν κάνει κάποιος στην γυναίκα, αυτή θα πρέπει να τον κρατήσει. Και κατάλαβα ότι δεν είμαι ο κος Τέλειος και ούτε θα γίνω ποτέ, αλλά υπάρχει και αποφάσισα να σας τον αποκαλύψω.

Καλές μου, ο άντρας που κάνει αυτά τα 15 χατίρια στη γυναίκα έχει όνομα: λέγεται μπάτλερ. Περαστικά σας!