Αυτοί είναι οι μοναδικοί άντρες που έχουν βρεθεί στο εξώφυλλο της Vogue

Αυτοί είναι οι μοναδικοί άντρες που έχουν βρεθεί στο εξώφυλλο της Vogue

Μπορεί η Vogue να μετρά παραπάνω από 100 χρόνια ζωής, αλλά μόνο 4 αρσενικά κατάφεραν να «παραβιάσουν» το άβατο του εξωφύλλου της στην ιστορία της.

Ναι, οι άντρες είναι ένα θέμα που απασχολεί έντονα τις γυναίκες, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που περιμένεις να συναντήσεις στο εξώφυλλο ενός γυναικείου περιοδικού. Όταν όμως ένας άντρας καταφέρνει με τα επιτεύγματα του να συγκινήσει το γυναικείο πληθυσμό σε βαθμό που κάνει ένα ζευγάρι Manolos να φαίνεται σαγιονάρα, τότε δεν μπορεί και η ίδια η βίβλος της μόδας παρά να τον φιλοξενήσει στο εξώφυλλο της.

Πρώτος άντρας στο εξώφυλλο της Vogue ήταν ο Richard Gere, ο οποίο πόζαρε δίπλα στη Cindy Crawford στα early 90s που τότε ήταν γυναίκα του και ο θυελλώδης ερωτάς τους είχε γίνει αντικείμενο συζήτησης για κάθε γυναίκα σε κάθε γωνιά της γης που θαύμαζε το ζευγάρι και ενδόμυχα ευελπιστούσε να χωρίσει για βρει παρηγοριά ο Richard στην αγκαλιά της.

Δεύτερο αρσενικό στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue δεν ήταν άλλος από το George Clooney που εδώ και δύο σχεδόν δεκαετίες είναι στο μυαλό των γυναικών είναι η απόλυτη φαντασίωση . Μαζί του τότε πόζαρε το super model, Gisele.

Αρκετά χρόνια μετά και συγκεκριμένα το 2008, ένα μήνα πριν τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου η Anna WIntour ως δαιμόνια διευθύντρια και προσπαθώντας να κατευθύνει της Vogue σε πιο μαζικά μονοπάτια, αποφάσισε να φιλοξενήσει στο εξώφυλλο τον αστέρα του NBA LeBron James, ξανά μαζί με τη Gisele, γιατί η κυρία Wintour ξέρει καλά ότι δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει χαρούμενο έναν Αμερικανό από τη θεοποίηση ενός πετυχημένου αθλητή.

Στο ίδιο δόγμα, με το sportswear να ορίζει τη βιομηχανία της μόδας τα τελευταία χρόνια και με αφορμή ξανά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, o Ryan Lochte, πρωταθλητής της κολύμβησης και πλέον Ολυμπιονίκης (καθώς επικράτησε του Michael Phelps στην αναμέτρηση τους μερικές μέρες πριν) είναι ο άντρας αθλητής που φιλοξενείται στο τελευταίο εξώφυλλο της Vogue μαζί με τη Hope Solo και τη Serena Williams.

Δείτε στη gallery το φωτογραφικό υλικό των τεσσάρων αντρών που έγραψαν ιστορία με το εξώφυλλο τους και θα καταλάβετε γιατί ένα αρσενικό μπορεί να κάνει τη βίβλο της μόδας ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Υ.Γ: Αααααααα, έχω και Twitter (@cartoondandy) αν θέλετε να συζητήσουμε ποιον άλλο άντρα θα θέλατε να δείτε στο εξώφυλλο της Vogue. Ακουλουθείστε άφοβα.

Διαβάστε περισσότερα:
Lolo Jones: η καλλονή αθλήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων που δηλώνει παρθένα

Kate Middleton: υποδέχτηκε την Ολυμπιακή φλόγα με Zara

Oλυμπιακοί Αγώνες 2012: αυτές είναι οι εφτά πιο σέξι αθλήτριες που θα δούμε στο Λονδίνο