ΧΟΧΟ Gossip boys: Λέμε αντίο στα πιο ωραία αγόρια της τηλεόρασης

ΧΟΧΟ Gossip boys: Λέμε αντίο στα πιο ωραία αγόρια της τηλεόρασης

To Gossip Girl τελειώνει και αυτό που θα λείψει περισσότερο στις γυναίκες που το παρακολουθούν δεν είναι τα fashion tips του, αλλά τα καυτά αγόρια που πρωταγωνιστούν.

Ο Chuck Bass, ο Nate Archibald και o Dan Humphrey a.k.a. Lonely Boy, μετά από 6 σεζόν στην αγαπημένη μας σειρά "Gossip Girl" μας αποχαιρετούν μια για πάντα καθώς η φωτογραφία που ανέβασαν στο instagram από το τέλος των γυρισμάτων κάνει πραγματικότητα το φόβο των φανατικών τηλεθεατών που ζούσαν με την αγωνία πως οι περιπέτειες των αγοριών αυτών και φυσικά της Serana και της Blair θα τέλειωναν κάποια στιγμή. Εμείς για να τιμήσουμε τα 6 χρόνια που περάσαμε κάθε Δευτέρα βράδυ περιμένοντας να δούμε αν ο Chuck θα παντρευτεί τη Blair και φυσικά τι θα φορέσει, αν ο Dan και η Serena και θα τα ξαναβρουν και αν ο Nate θα βρει νέο κορίτσι στο επεισόδιο αυτό και θα βγάλει ξανά τη μπλούζα του κάνουμε ένα μικρό φωτογραφικό αφιέρωμα σε τρία από τα πλέον αγαπημένα μας αγόρια στην TV.

Δείτε στη gallery φωτογραφίες των αγοριών που θα μείνουν για πάντα στην καρδιά κάθε γυναίκας ως τα αγόρια που ξύπνησαν την cougar που κρύβεται μέσα σε κάθε θηλυκό και προκάλεσαν τις έφηβες να σκίσουν τις αφίσες του Justin Bieber και των Jonas Brother για χάρη τους. "It's a farewell, Upper Eastsiders" που θα έλεγε και η Gossip Girl, αλλά οι (τηλεοπτικοί) θρύλοι ποτέ δεν πεθαίνουν. Αντίο αγόρια. Μείνετε ήσυχοι ότι τα κορίτσια θα σας θυμούνται για πάντα. Δεν είναι εύκολο άλλωστε να δεις τόσο γοητευτικούς άντρες μαζεμένα στο ίδιο cast.

Διαβάστε ακόμα:
Τότε και τώρα: Η μετάλλαξη των πιο sexy κοριτσιών της pop
Ροκ σταρ από κούνια: Ποιος είναι ο τραγουδιστής που τρελαίνει τις γυναίκες;
Ποια πρωταγωνίστρια του Gossip Girl εμφανίζεται ολόγυμνη σε video; (φωτό και βίντεο)