Ασυνήθιστες φωτογραφίες διασήμων Ελλήνων!

Ασυνήθιστες φωτογραφίες διασήμων Ελλήνων!

Καθημερινές στιγμές των σταρ μέσα από σπάνιες φωτογραφίες

Πολλές φορές μας αρέσει να βλέπουμε διάσημους ανθρώπους σε πιο προσωπικές στιγμές. Έτσι συλλέξαμε σπάνιες καθημερινές φωτογραφίες αγαπημένων διασήμων ανθρώπων και σας τις παρουσιάζουμε.
Ο Νίκος Κούρκουλος μεταξύ θεάτρου και γυρισμάτων κατέφευγε στο εξοχικό του σπίτι για να ξεκουραστεί και να ασχοληθεί με τον κήπο του. Εκεί και η υπέροχη φωτογραφία με τον πρωταγωνιστή να πίνει νερό από το λάστιχο.
Ο Ντίνος Καρύδης είχε ο ίδιος ζωγραφίσει το παιδικό δωμάτιο της μοναχοκόρης του Σμαράγδας μετατρέποντας το σε παιδική χαρά γεμάτο ήρωες του Ντίσνεϋ. Το δάπεδο ήταν χωρισμένο σε διάφορες γωνίες όπου κυριαρχούσαν χωριουδάκια, ηλεκτρικοί σιδηρόδρομοι και ότι μπορεί να δημιουργήσει ένα φανταστικό κόσμο στο παιδί.
Τα φρούτα κάνουν ωραίο δέρμα αλλά η Δούκισσα δεν τα έτρωγε μόνο για αυτό το λόγο, αλλά αληθινά τα λάτρευε. Ιδιαίτερη αδυναμία της ήταν τα σταφύλια που τα έτρωγε όπως οι αγρότες , ένα ένα πάνω από το τσαμπί.
Και η Μάρω Κοντού επίσης κάθε πρωί τρώει φρούτα και υποστηρίζει ότι οι βιταμίνες κάνουν καλό. Η πρωταγωνίστρια κρατάει την φόρμα της χάρη στην γυμναστική που κάνει τακτικά. Οι συνάδελφοι της μάλιστα την αποκαλούν λυγαριά και δεν έχουν και άδικο.
Ένας καφές πριν αρχίσει το κουραστικό πρόγραμμα, στο Στορκ που τραγουδούσε, έλεγε η Μαρινέλλα, κάνει πάντα καλό.
Ο πάντα άψογος σερ Μπιθικώτσης πριν βγει στην πίστα που τραγουδούσε καθάριζε πάντα τα παπούτσια του. Ήταν η εποχή που εμφανιζόταν στην Νεράιδα.
Η Βίκυ Μοσχολιού όταν δεν προλάβαινε να πάει στο κομμωτήριο έφτιαχνε μόνη της τα μαλλιά της στο καμαρίνι του κέντρου που τραγουδούσε.
Η Ρένα Βλαχοπούλου βρέθηκε μπροστά στο φακό αμακιγιάριστη σε μια σπάνια έξοδο της σε νυχτερινό κέντρο μετά από παράσταση. Μαζί της και η ηθοποιός Μαίρη Χαλκιά.
Η Μπέσσυ Αργυράκη όσο και αν απέφευγε τον φακό όταν ήταν με μαγιό, δεν τα κατάφερε. Έτσι βρέθηκε και αυτή η παπαράτσι φωτογραφία της εποχής.