Είσαι οικολόγος; Απόδειξέ το με μια απλή κίνηση

Είσαι οικολόγος; Απόδειξέ το με μια απλή κίνηση

Θα κάνεις καλό στην... τσέπη σου αλλά και στο περιβάλλον

Είσαι οικολόγος; Αγαπάς το περιβάλλον και θες να το σώσεις; Τότε τέρμα τα λόγια, ζήτω οι πράξεις. Μείωσε τη χρήση του αυτοκινήτου σου και πες ναι στο ποδήλατο. Μην αφήνεις τις συσκευές ανοιχτές στο σπίτι σου και φρόντισε να κάνεις οικονομία στο νερό. Οργάνωσε τα πλυντήριά σου και φρόντιζε να βάζεις το πολύ 2 την εβδομάδα. Προτίμησε τις λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας καθώς και τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Αγόραζε βιολογικά φρούτα και λαχανικά, καθώς και οικολογικά απορρυπαντικά. Τέλος, μην ξεχνάς να ανακυκλώνεις. Και αν νομίζεις ότι μπορείς να ανακυκλώνεις μόνο χαρτί, πλαστικό ή αλουμίνιο, πλανάσαι.

Το μυστικό είναι να μην πετάς τίποτα. Δε σου κάνει ένα παλιό σου ρούχο; Δώρισέ το σε καταστήματα που μπορούν και το ανακυκλώνουν. Εν όψει καλοκαιριού, λοιπόν, αν το παλιό σου μαγιό δε σου κάνει, μην το πετάξεις. Η Calzedonia σκέφτεται οικολογικά και σου δίνει την πιο έξυπνη λύση για εσένα αλλά και το περιβάλλον.

Η Calzedonia, λοιπόν, σε συνεργασία με την I:CO, δίνει «νέα ζωή» στα ρούχα και μαγιό που δε χρειάζεσαι, αφού τα ανακυκλώνει ως υλικά με στόχο να παραχθούν νέα προϊόντα. Για κάθε ρούχο που διαθέτεις προς ανακύκλωση και χωρίς να είναι απαραίτητο να κάνεις ταυτόχρονα κάποια αγορά, θα λάβεις ένα κουπόνι αντίστοιχης αξίας με τα κομμάτια ρουχισμού που αφήνεις. Τόσο απλά, θα κάνεις καλό στο περιβάλλον αλλά και στην τσέπη σου ταυτόχρονα!

Η αξία των κουπονιών ανάλογα με τα ρούχα, μαγιό και αξεσουάρ που διαθέτεις για ανακύκλωση διαμορφώνεται ως εξής:

Για κάθε γυναικείο μαγιό ή Beachwear = 1 κουπόνι αξίας 5€ για να αγοράσετε ένα μαγιό ή Beachwear από τις νέες συλλογές της Calzedonia.
 Για κάθε αντρικό μαγιό ή Beachwear = 1 κουπόνι αξίας 3 €, για να αγοράσετε ένα αντρικό μαγιό ή Beachwear από τις νέες συλλογές της Calzedonia. 
Για κάθε παιδικό μαγιό ή Beachwear = 1 κουπόνι αξίας 2€, για να αγοράσετε ένα παιδικό μαγιό ή Βeachwear από τις νέες συλλογές της Calzedonia.

Τα κουπόνια αυτά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μέχρι 30/06/2014, σε κάθε κατάστημα Calzedonia. Το σκέφτεσαι ακόμα;

Διαβάστε ακόμα

Φτιάξτε τη δική σας, οικολογική, λακ!

Φτιάξε μόνη σου: Οικολογικό γενικό καθαριστικό για όλο το σπίτι