Εύκολο και γρήγορο σιδέρωμα στο μισό χρόνο; Το tip που θα σας «λύσει» τα χέρια!

Εύκολο και γρήγορο σιδέρωμα στο μισό χρόνο; Το tip που θα σας «λύσει» τα χέρια!

Και... κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη

Ατελείωτες ώρες στη δουλειά, τρέξιμο, άγχος. Κι εκεί που εύχεστε ως δια μαγείας να βρεθείτε στο σπιτάκι σας να ξεκουραστείτε, σας έρχεται αυτομάτως στο μυαλό ο απόλυτος εφιάλτης σας που δεν είναι άλλος από το σιδέρωμα.


Μια τεράστια στοίβα με ρούχα σας περιμένει και εσάς σας πιάνει απελπισία! Μην ανησυχείτε καθόλου μιας και εμείς εντοπίσαμε για εσάς δύο έξυπνα tips για γρήγορο και εύκολο σιδέρωμα στο μισό χρόνο. Πάμε να τα δούμε:

1. Ξεχωρίστε τα ρούχα σας ανά ύφασμα! Ξεκινήστε, λοιπόν, να σιδερώνετε πρώτα τα ρούχα που απαιτούν χαμηλή θερμοκρασία και... επιμονή! Στη συνέχεια, αναλάβετε τα ρούχα που για να σιδερωθούν χρειάζονται πιο υψηλές θερμοκρασίες. Με αυτόν, τον τρόπο δε θα καθυστερείτε κάθε φορά αυξομειώνοντας τη θερμοκρασία!
2. To μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα αλουμινόχαρτο. Βγάλτε από τη σιδερώστρα το προστατευτικό πανί και περάστε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο (φροντίστε η επιφάνεια της σιδερώστρας να καλυφθεί καλά). Στη συνέχεια τοποθετήστε κανονικά από πάνω το πανί και ξεκινήστε το σιδέρωμα. Το αλουμινόχαρτο αντανακλά τη θερμότητα, βοηθώντας να ισιωθεί το ύφασμα και από τις δύο πλευρές, με μόνο μια κίνηση!

Διαβάστε ακόμα

Ξύλινο πάτωμα: Mε αυτούς τους 5 τρόπους το καταστρέφεις γρηγορότερα

«Συγνώμη που άργησα» : 4 tips για να μην το πείτε ποτέ ξανά!