Ξυρίστηκες και κόπηκες; Ιδού το κόλπο που σταματά το αίμα!

Ξυρίστηκες και κόπηκες; Ιδού το κόλπο που σταματά το αίμα!

Απλό και γρήγορο, σε γλιτώνει αμέσως από την αιμορραγία!

Με αναρίθμητες άσχημες συνέπειες, το ξύρισμα σίγουρα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των πιο εκνευριστικών καλλωπιστικών δραστηριοτήτων, αν όχι στην κορυφή. Και ειδικότερα, τις περιόδους που το κρύο είναι... τσουχτερό, το να καταφέρεις να φέρεις σε πέρας αυτή τη διαδικασία μοιάζει κυριολεκτικά σαν ένα κατόρθωμα, αφού το δέρμα σου σκληραίνει, όπως επίσης και οι τρίχες σου, με αποτέλεσμα ούτε η δουλειά να γίνεται σωστά, αλλά και να γεμίζεις με κοψίματα.


Και πόσες είναι οι φορές που χρειάστηκε να σταματήσεις το αίμα άμεσα, είτε γιατί βιάζεσαι να ετοιμαστείς, είτε γιατί το κόψιμο είναι κάπως πιο βαθύ και πρέπει να κάνεις κάτι; Φυσικά, οι... πατροπαράδοτες και πολυδοκιμασμένες μέθοδοι του να ρίχνεις άπλετο νερό πάνω στην πληγή ή να κολλάς πάνω της χαρτιά είναι πλέον γεγονός πως έχουν καταρριφθεί από όλες μας. Ωστόσο, μην πιστεύεις πως δεν υπάρχει λύση στον... εφιάλτη.


Το μυστικό είναι απλό, δοκιμασμένο και αποτελεσματικό: απλά κάλυψε με lip balm τα σημεία όπου κόπηκες. Το αίμα θα σταματήσει αμέσως και στην επιδερμίδα σου δεν θα μείνει κανένα σημάδι.

Διαβάστε ακόμη:

Μικρή κουζίνα; Εξοικονόμησε χώρο με 5 απλούς τρόπους!

7 χρήσεις του αλουμινόχαρτου που δεν ήξερες και... δεν περίμενες!