Μήπως φοράς το λάθος νούμερο σουτιέν; Τα 5 σημάδια που θα στο δείξουν!

Μήπως φοράς το λάθος νούμερο σουτιέν; Τα 5 σημάδια που θα στο δείξουν!

Η σωστή εφαρμογή αποτελεί την βασικότερη προϋπόθεση για την καλύτερη ανάδειξη του στήθους σου!

Μπορεί να μας φαίνεται μια αρκετά εύκολη υπόθεση και για το λόγο αυτό, πολλές φορές, να μην ζητάμε την βοήθεια κάποιου εξειδικευμένου στο θέμα ατόμου, ωστόσο η επιλογή του σωστού νούμερου στο σουτιέν είναι πιο περίπλοκη από όσο φανταζόμαστε. Έτσι, πολλές είναι οι γυναίκες εκείνες που φορούν το λάθος νούμερο χωρίς καν να το γνωρίζουν και μάλιστα αρκετές φορές θεωρούν πως για την κακή εφαρμογή ευθύνεται η άσχημη ποιότητα του εσώρουχου. Παρακάτω θα βρεις τα 5 στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν όντως έχεις κάνει λάθος στην επιλογή σου.


1.H μπανέλα δεν εφάπτεται στον θώρακα
Αυτό σημαίνει ότι οι θήκες τους σουτιέν είναι πάρα πολύ μικρές, αφού η μπανέλα σου θα πρέπει να ταιριάζει απόλυτα με το στήθος σου χωρίς να αφήνει κανένα κενό. Αν θέλεις με καποιο τρόπο να τσεκάρεις αν το σουτιέν που φοράς είναι στο κατάλληλο νούμερο, μπορείς να σηκώσεις τα χέρια σου ψηλά. Αν η μπανέλα δεν ανεβαίνει πάει να πει πως έχεις κάνει τη σωστή επιλογή.


2.Οι τιράντες σου πέφτουν συνεχώς
Φυσικά, δεν εννοούμε την περίπτωση που δεν έχεις φροντίσει να τις μικρύνεις στο ελάχιστο, αλλά για τις φορές εκείνες που ακόμα κι αν το κάνεις, αυτές εξακολουθούν να πέφτουν από τους ώμους σου. Φρόντισε την επόμενη φορά, να επιλέξεις ένα νούμερο μικρότερο γιατί μάλλον αυτό που χρησιμοποιείς είναι αρκετά μεγάλο.


3.Το στράπλες δεν στέκεται στη θέση του
Αν το στράπλες σουτιέν σου συνεχώς σου πέφτει και αναγκάζεσαι να το επαναφέρεις στη θέση του πολύ συχνά, δεν σημαίνει πως δεν είναι καλό ποιοτικά αλλά μάλλον σου είναι λίγο μεγάλο, οπότε θα ήταν καλό να προτιμήσεις ένα νούμερο μικρότερο.


4.Το στήθος σου περισσεύει από το πλάι ή από πάνω
Είναι προφανές, πως αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ανεβάσεις το νούμερο του σουτιέν σου. Η θήκη του σουτιέν σου θα πρέπει να χωρά μέσα της ολόκληρο το στήθος σου και όχι αυτό να... ξεχειλίζει από οποιαδήποτε πλευρά. Φρόντισε πάντα να δοκιμάζεις τα σουτιέν σου μαζί με μια μπλούζα, αφού είναι πολύ πιθανό αλλιώς να δείχνουν πριν και αλλιώς αφού φορέσεις και ρούχα.


5.Το πίσω μέρος του σουτιέν σηκώνεται ψηλά
Και πάλι, το πιο πιθανό είναι το σουτιέν που διάλεξες να είναι ένα νούμερο μεγαλύτερο. Φρόντισε όταν το δοκιμάζεις, εκτός από το μπροστινό μέρος να μην παραλείπεις να βλέπεις και την εφαρμογή του εσωρούχου στο πίσω μέρος του, αφού πρέπει να βρίσκεται σε απόλυτη ευθεία, ακόμα και όταν κουνάς τα χέρια σου.

Διαβάστε ακόμη:

Ιδέες διακόσμησης: Χριστουγεννιάτικο σπίτι σε χρόνο... dt!

Ξυρίστηκες και κόπηκες; Ιδού το κόλπο που σταματά το αίμα!