Φθηνότερες διακοπές εδώ και τώρα

Γωγώ Φούντα
Φθηνότερες διακοπές εδώ και τώρα

Mε μερικές απλές συμβουλές, όλα γίνονται!

Το καλοκαίρι είναι η απόλυτη εποχή για διακοπές και ξεγνοιασιά. Tι γίνεται όμως όταν τα οικονομικά σας είναι σε κακή κατάσταση και το ενδεχόμενο να μείνετε στην πόλη φαντάζει όλο και πιο πιθανό; Mην πανικοβάλλεστε... Σας έχουμε κάποια tips ώστε ακόμα και οι διακοπές σε νησί να σας έρθουν αρκετά πιο φτηνά...

1. Tαξιδέψτε πολύ πρωινές ώρες. Τα εισητήρια είναι πάντα πολύ πιο οικονομικά. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο αν έχετε τη δυνατότητα ταξιδέψτε καθημερινή.

2. Αποφύγετε να πάρετε μαζί σας Ι.Χ. Αντί γι' αυτό μπορείτε να νοικιάσετε αμάξι ή μηχανάκι. Τα χρήματα που θα γλιτώσετε είναι αρκετά.

3. Διαμονή: Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να προτιμήσετε ξενοδοχείο αντί για ενοικιαζόμενα δωμάτια. Στην ίδια τιμή, το δεύτερο προσφέρει και κουζίνα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να γλιτώσετε χρήματα από το φαγητό.

4.Ψάξτε αν μαζί με την τιμή του δωματίου περιλαμβάνεται και πρωινό. Κάποια ξενοδοχεία μάλιστα σερβίρουν πρωινό ακόμα και μέχρι την 1. Οπότε είναι μία καλή ευκαιρία να γλιτώσετε χρήματα από το μεσημεριανό σας...

5. Προτιμήστε μέρη με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες. Λόγω οικονομικής κρίσης πολλά δωμάτια θα έχουν παραμείνει άδεια και οι ξενοδόχοι προκειμένου να αυξήσουν τα κέρδη τους διατεθειμένοι για παζάρια!

6. Eννοείται ότι το διάστημα 15 Ιουλίου με 15 Αυγούστου είναι το πιο ακριβό λόγω κίνησης. Καλύτερα λοιπόν να το αποφύγετε... 'Αλλωστε καλοκαίρι δεν είναι μόνο αυτός ο μήνας.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να ψωνίσετε έξυπνα στις εκπτώσεις

Κάντε οικονομία στη βενζίνη σας με 4 βασικά tips!

Γιατί αργείτε στη δουλειά; 5 τρόποι να γίνετε συνεπείς!