Style games με την Νάσια Βάλβη από το Frou Frou

Style games με την Νάσια Βάλβη από το Frou Frou

Δοκιμάσαμε διαφορετικά και stylish outfits

Συνεχίζοντας με τη νέα μας στήλη και τα καινούρια κομμάτια της σεζόν, αποφασίσαμε να συναντήσουμε και να ντύσουμε μία ακόμη αγαπημένη fashionista, τη Νάσια Βάλβη.

Τη Νάσια ίσως αρκετοί τη γνωρίζουν από το Joy Tv και φυσικά από το χαρούμενο και στιλάτο blog της Frou Frou. Η Nάσια είμαι μια εντυπωσιακή και δυναμική κοπέλα που ασχολείται ούτως ή άλλως με το styling κάτι που έκανε την αναζήτηση για τα κατάλληλα outfits ακόμη δυσκολότερη. Παρόλα αυτά εκείνη μας το έκανε εύκολο και πόζαρε ως άλλο μοντέλο με υπέροχα σύνολα που σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα για διαφορετικές στιγμές της ημέρας.

-Ξεκινήσαμε με ένα άκρως θηλυκό outfit που φέρει εξολοκλήρου την υπογραφή Marks & Spencer. Λευκή φούστα από χοντρό ζέρσεϋ, και μυτερές γόβες με λουράκι στον αστράγαλο. Η snakeskin λεπτομέρεια και το γυάλινο τακούνι κάνουν τη διαφορά. Μία δερμάτινη τσάντα με color blocking γεωμετρικό twist και ένα τρυπητό πουλόβερ σε μαύρο, ολοκληρώνουν το look μαζί με ένα smoky μακιγιάζ.

-Συνεχίσαμε με ένα cropped & fringed top σε μαύρο χρώμα με ντεγκραντέ γκρίζα κρόσσια που συνδυάσαμε με ένα κίτρινο σορτς σε φαρδιά γραμμή. Όλα Marks & Spencer. Ένα πιο νεανικό και παιχνιδιάρικο, βραδινό outfit κρατώντας το πρόσωπο σε απαλούς, γήϊνους τόνους.

-Αλλάζοντας ύφος επιλέξαμε κάτι επηρεασμένο από τα '80s και τη vintage κουλτούρα. Πέδιλα River Island, τοπ Americanino, τζιν γιλέκο Wrangler και vintage παντελόνι. Τα ρούχα είναι όλα από τη συλλογή των Lav Unused που βρίσκουμε στο Neon Raum. Μαύρο backpack με studs Teller από Ozon Boutique.

-Το ανδρόγυνο στυλ δεν θα μπορούσε να λείπει. Πάνω από ένα red listed G-Star RAW denim σε σκούρα μπλε απόχρωση, φορέσαμε ένα τοπ Dig Athens και σακάκι Marks & Spencer. To look ολοκληρώθηκε με γυαλιά Sunski από το Ozon Boutique και με ένα ζευγάρι κόκκινα καρώ flatforms από την UCoB.

-Eξίσου ενδιαφέρον και δυναμικό, τονίζοντας τη σέξι πλευρά μας το επόμενο σύνολο. Μπλούζα The Dreamer, δερμάτινη μίνι φούστα e-outfit.com και πέδιλα River Island. Μαλλιά στο πλάϊ για να δώσουμε μία punk ένταση στην εμφάνισή μας.

-Από την γκαρνταρόμπα μας δεν πρέπει να λείπουν και τα πιο extreme ή statement κομμάτια όπως αυτό το ιδιαίτερο κολιέ Displexia. Το συνδυάσαμε με ένα ασπρόμαυρο φόρεμα με διαφάνεια από το e-outfit.com.

-Στη συνέχεια φορέσαμε ένα κολάν σε μεταλλιζέ απόχρωση και καρώ πουκάμισο σε έντονο κόκκινο, επίσης Lav Unused τα οποία συνδυάσαμε με combat boots από τη ZARA. Ένα φυσικό, σχεδόν απαρατήρητο μακιγιάζ μας ολοκληρώνει.

Νομίζω οι φωτογραφίες αποδεικνύουν πως περάσαμε πολύ ωραία και βρήκαμε πολύ cool κομμάτια για τη σεζόν που ακολουθεί, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουμε μία ολόκληρη περιουσία. Ευχαριστούμε Nassy DeVal!

Τη Nassy φωτογράφησε ο Dreamer, το μακιγιάζ και τα μαλλιά επιμελήθηκε η Κωνσταντίνα Μιχοπάνου.

Τα λέμε ξανά σε λίγες μέρες... Ποια θα είναι η επόμενη;

*Αν ενδιαφέρεστε για τα ρούχα και αξεσουάρ που χρησιμοποιήσαμε, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στα ομώνυμα καταστήματα ή απλά να πατήσετε τα links!

Διαβάστε ακόμη:

Βόλτα στην πόλη με τη Φιλιώ: All You Need Is Style

The street style editorial: Στην Αθήνα με την Κωνσταντίνα!