Ασύμμετρο φόρεμα: Πώς να το φορέσεις με τον πιο chic τρόπο

Ασύμμετρο φόρεμα: Πώς να το φορέσεις με τον πιο chic τρόπο

Απαντάμε στις στιλιστικές σας απορίες

Το e-mail της αναγνώστριας

Γεια σας, είμαι 30 χρονών και θέλω τη γνώμη σας για ένα ασύμμετρο φόρεμα (μπορστά είναι κοντό, λίγο πιο πάνω από το γόνατα και πίσω μακρύ, κάτω από τον αστράγαλο). Το χρώμα είναι σκούρο γκρι με μαύρα νερά. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιους βραδινούς συνδυασμούς. Παπούτσια, τσάντα, κοσμήματα και ένα πανωφόρι για να το ταιριάξω. Καθώς επίσης και το κατάλληλο μακιγιάζ, μανικιούρ και χτένισμα. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Η απάντηση του Queen.gr

Γεια σου αγαπημένη μας φίλη. Σε ευχαριστούμε πολύ για το e-mail σου. Το φόρεμα που μας περιγράφεις είναι ιδανικό για την εποχή του φθινοπώρου, καθώς μπορείς να το φορέσεις με πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς. Εμείς θα σου προτείνουμε να υιοθετήσεις ένα glam-rock στυλ, για να φαίνεται πιο ξεχωριστό και ιδιαίτερο το φόρεμά σου.

Η πρότασή μας, λοιπόν, είναι να φορέσεις το φόρεμά σου αυτό με μαύρο δερμάτινο τζάκετ(ή αν κάνει πολλή ζέστη ακόμη, προτίμησε ένα κόκκινο καρό πουκάμισο), ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα, μαύρη τσάντα και ασημένια κοσμήματα για ένα rock-chic look. Κάνε ένα ίσιο sleek χτένισμα στα μαλλιά σου και για το μακιγιάζ σου διάλεξε ένα έντονο κόκκινο κραγιόν και βάλε μόνο λίγη μάσκαρα και λίγο ρουζ για να τονίσεις τα μήλα του προσώπου σου. Όσο για το μανικιούρ, ένα βαθύ κόκκινο χρώμα θα ταιριάξει άψογα με το κραγιόν σου! Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε. Για ό,τι άλλο μας χρειαστείς, είμαστε εδώ για σένα!

Στέλνετε τις απορίες σας εδώ

Διαβάστε ακόμα

Καλεσμένη σε γάμο; Δες τα κοσμήματα με τα οποία μπορείς να συνδυάσεις το σύνολό σου

Τι να φορέσω σε γάμο τον Αύγουστο;