To Queen.gr σας βρίσκει ρούχα για το ερωτικό σαββατοκύριακο

To Queen.gr σας βρίσκει ρούχα για το ερωτικό σαββατοκύριακο

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια με λένε Χαρά και τέλη Σεπτεμβρίου θα πάω με τον φίλο μου ερωτικό 3μερο στο Μέτσοβο. Θέλω τη βοήθειά σας γεια το τι ρούχα να διαλέξω για να είμαι μέσα στη μόδα αλλά και σέξι.

Η άποψη του Queen.gr
Αγαπητή Χαρά,
το τριήμερο αυτό είμαστε σίγουρες πως θα σου μείνει αξέχαστο. Το Μέτσοβο είναι υπέροχο και το Φθινόπωρο ο καιρός είναι πιο γλυκός που σημαίνει πως δε θα αναγκαστείς να φορέσεις χοντρά ρούχα και μάλλινα πουλόβερ. Βέβαια, η τοποθεσία που διάλεξες δε σηκώνει τακούνια και επίσημο ντύσιμο, ούτε υπερβολικά σέξι ρούχα με αβυσσαλέα ντεκολτέ και έξω την πλάτη.

Εμείς θα σου προτείναμε να ποντάρεις σε μινιμάλ συνδυασμούς που να βασίζονται στο κλασικό τζιν με το twist του ρεβέρ, απλές μακό μπλούζες είτε με τιραντάκι και διακριτικό ντεκολτέ όπως αυτή από τη νέα συλλογή του H&M, είτε πάλι με πιο ανοιχτή πλάτη σε γκρι χρώμα από το Topshop.

Eάν θέλεις να φορέσεις φόρεμα, να ξέρεις πως μέσα στα φετινά trend είναι πρώτα και καλύτερα τα νεγκλιζέ (Givenchy), αλλά και τα γεωμετρικά με γήινες αποχρώσεις και απλό πατρόν που αγκαλιάζουν το σώμα (Stella Mc Cartney). To Η&Μ με 10,00 ευρώ σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις το πιο κλασικό bodycon ελαστικό μαύρο φόρεμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Από παπούτσια θα σου προτείναμε toms, superga, all star και όλων των ειδών τα snickers, ενώ με τα φορέματα θα μπορούσες να διαλέξεις και ένα ζευγάρι απλές μαύρες μπαλαρίνες.

Καλό ταξίδι φιλενάδα και να περάσεις ένα υπέροχο τριήμερο!

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα.Διαβάστε επίσης:

Το πολυκατάστημα Harrods μας παρουσιάζει τα 10 καλύτερα φορέματα του φετινού χειμώνα
Το Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό παπούτσι για το νυφικό σας