Το Queen.gr σας βρίσκει παπούτσι για το χτυπημένο σας πόδι

Το Queen.gr σας βρίσκει παπούτσι για το χτυπημένο σας πόδι

Βγάζουμε τη μεζούρα και δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας
Αγαπητό Queen.gr,
σε διαβάζω συνεχώς γιατί μου αρέσουν πολύ οι συμβουλές σου. Πριν μερικές μέρες χτύπησα το πόδι μου και ο γιατρός μου απαγόρευσε να φορέσω τακούνια για ένα μήνα. Πες μου σε παρακαλώ τι παπούτσια μπορώ να φοράω όταν θέλω να βγω έξω το βράδυ με φίλους ή σε κάτι πιο επίσημο που δε γίνεται να είμαι με αθλητικά.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

Η άποψη του Queen.gr
Αγαπητή Δήμητρα,
περαστικά σου και σιδερένια. Να ξέρεις πως όλοι έχουμε περάσει μικροτραυματισμούς και μπορούμε να νιώσουμε πόσο εκνευριστικό είναι να θέλεις να φορέσεις κάτι και να μη μπορείς.
Εμείς σου προτείνουμε να ακολουθήσεις τις διάσημες κυρίες όπως η Alexa Chung, η Mary Kate Olsen και η Sienna Miller και να γυρίσεις για λίγο την πλάτη στα ψηλοτάκουνα. Τα brogues, οι μπαλαρίνες και τα dandy slippers είναι το απόλυτο trend για φέτος το χειμώνα και θα μετατρέψουν κάθε σου look στο απόλυτο κοριτσίστικο στυλ.
Είτε προτιμήσεις ένα κοντό φόρεμα, είτε ένα skinny jean, είτε πάλι μία ψηλόμεση φούστα, τα εν λόγω φλατ παπούτσια θα απογειώσουν την εμφάνισή σου κι έτσι κανείς δε θα προσέξει το χτυπημένο σου πόδι.
Σου παραθέτουμε ενδεικτικά τρία σχέδια από το Zara.com, το Topshop.com και το H&M.com, που ταιριάζουν με κάθε ντύσιμο. Αυτό το Χειμώνα τα καταστήματα θα είναι γεμάτα τέτοια παπούτσια, διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει!
Καλή σου επιτυχία!


Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα.Διαβάστε επίσης:

Fashion trend: η επιστροφή του παντελονιού

Το Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό παπούτσι για το νυφικό σας