To Queen.gr σας βοηθάει να διαλέξετε το ιδανικό καλσόν

To Queen.gr σας βοηθάει να διαλέξετε το ιδανικό καλσόν

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας
Αγαπημένο Queen.gr,
Σας χαιρετώ και σας είμαι ευγνώμων για τις εύστοχες συμβουλές σας. Θα ήθελα ωστόσο μια συμβουλή και για μένα. Μια ζωή έχω πρόβλημα με τις αγορές του καλσόν, δεν ξέρω το χρώμα του καλσόν με τι συνδυάζεται, με το παπούτσι ή με την φούστα; και πότε προτιμάμε τα καλσόν με σχέδιο ή με χρώμα ώστε να δένει σωστά το ντύσιμο;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Ντιντί

Η άποψη του Queen.gr
Αγαπητή Ντιντί,
σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Να ξέρεις πως όποτε έχεις κάποια απορία σχετικά με το ντύσιμό σου και τη γκαρνταρόμπα σου είμαστε εδώ έτοιμοι να σου απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση.

Το ζήτημα «καλσόν» είναι όντως ένα πολύ σημαντικό θέμα. Εάν θέλεις την ειλικρινή μας άποψη, να ξέρεις πως είμαστε κορίτσια πιστά στην Carrie του Sex n the City και προτιμάμα να κρυώσουμε λιγάκι παρά να φορέσουμε καλσόν.

Τώρα η αλήθεια είναι πως υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες το καλσόν χρειάζεται, είτε είναι καθαρά επαγγελματικές, είτε και κοινωνικές.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέξεις το κλασικό μαύρο opaque. Μια και δεν υπάρχει κανόνας σχετικά με το καλσόν, τα παπούτσια και τα ρούχα μας, όσο πιο απλό το καλσόν, τόσο μεγαλύτερη ελευθερία έχουμε στο ντύσιμό μας.

Βέβαια, εάν θέλεις οπωσδήποτε να δοκιμάσεις κάποιο καλσόν με σχέδια ή ακόμα και σε κάποια χρωματιστή απόχρωση δεν έχεις παρά να επιλέξεις μονόχρωμα ρούχα, καλύτερα ένα μαύρο φόρεμα ή μία μαύρη φούστα και να να εμπλουτίσεις το συνδυασμό με το καλσόν της αρεσκείας σου.

Τέλος, ρίξτε μια ματιά στην νέα συλλογή καλσόν της Yamamay και σίγουρα δε θα χάσετε!

Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε την δική σας απορία εδώ

Διαβάστε επίσης:

To Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά παπούτσια για το γκρι δερμάτινο τζάκετ

Το Queen.gr σας μαθαίνει πώς να συνδυάσετε το γούνινο γιλέκο

To Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό tea length νυφικό για την ομορφότερη μέρα της ζωής σας