To Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό tea length νυφικό για την ομορφότερη μέρα της ζωής σας

To Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό tea length νυφικό για την ομορφότερη μέρα της ζωής σας

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Αγαπητό Queen.gr,
μήπως μπορείς να μας γράψεις και για τα tea length νυφικά; Έχω ύψος 1,72, είμαι 60 κιλά και παντρεύομαι του χρόνου το καλοκαίρι. θα μπορούσα να φορέσω κάτι τέτοιο?
Ιωάννα

H άποψη του Queen.gr

Αγαπητή Ιωάννα,
δεδομένων των συνθηκών, τα tea length φορέματα ενδείκνυνται για νυφικά, καθώς συνδυάζουν την επισημότητα με έναν πιο ανάλαφρο χαρακτήρα. Μπορεί να παραπέμπουν σε μία άλλη εποχή δίνοντας μία vintage νότα στο μυστήριο, όμως το εν λόγω κόψιμο παραμένει κοριτσίστικο και μοντέρνο προσδίδοντας στυλ και χαρακτήρα. Δεν είναι τυχαίο το ότι η μία celebrity μετά την άλλη προτιμούν αυτού του είδους τα φορέματα αντί για μάξι τουαλέτες προκειμένου να εμφανιστούν σε επίσημα γκαλά.

Από την περιγραφή σου καταλαβαίνουμε πως έχεις μια χαρά σιλουέτα, παρ΄όλα αυτά σε ενημερώνουμε για να ξέρεις πως τα φορέματα αυτά ταιριάζουν γάντι είτε σε λεπτεπίλεπτες σιλουέτες, είτε σε σωματότυπο μήλο, δηλαδή λεπτά πόδια, μεγαλύτερο μπούστο και περισσότερες καμπύλες στον κορμό. Τέλος, εάν έχεις μεγάλο μπούστο, απέφυγε το στράπλες φόρεμα ή το αβυσσαλέο ντεκολτέ, γιατί δε θα σε βολέψει και τα το τραβάς για να το στρώσεις όλο το βράδυ.

Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα.

Διαβάστε επίσης:

Το Queen.gr σας βρίσκει παπούτσι για το χτυπημένο σας πόδι

Το απόλυτο fashion trend: H κλασική μαύρη γόβα

To Queen.gr σας βοηθάει να διαλέξετε το σωστό tea length φόρεμα για την επίσημη δεξίωση